Siirry sisältöön
11vTyttö

Moi! Mul on jo aika kauan ollut vatta niinku sekasin sillee et niinku jos käyn vessassa paskalla ( Tää on noloo mut tarviin vastauksen ) niin nii et sit se voi sattuu ja se on semmost ei yht vetelää ku ripuli mut nii semmost kummiski. Mitä mun pitäis tehä?? Onks tää niinku merkki jonkun alkamiselle ( esim. kuukautisten ) tai onks tää vaa joku muu..
En kirjottanu mitää romaanii et toivottavasti tajusitte jotain mut tätä on tooosi tuskallista kertoo.. Mut siis jos käyn kusella nii se on iha normaalii et se ei satu.
Kiitos jos joku viitsii/kehtaa vastata..

HotChocolate

Heippa! :)

No siis… minkälainen sun ruokavaliosi on? Jos syöt hyvin epäsäännöllisesti tai huonolaatuista ruokaa (pikaruoka, sokeriset ja suolaiset herkut jne) niin se voi aiheuttaa niin ripulia, löysää ulostetta tai vaikka ummetusta, riippuu ihan ihmisestä.
Monesti kipu voi johtua vaikka haavaumista siellä alhaalla jotka sitten repeytyy vähän tms.

En ole lääkäri tai mikään niin en osaa sanoa tarkasti, mutta uskoisin että säännöllisellä ja terveellisellä ruokailulla sekä liikunnalla asia voisi parantua, testattu on, mutta jos veikkaat esim. haavaumia niin apteekista saa erilaisia voiteita (ei tartte reseptiä) niitä varten tai lämmin istumakylpy kotihoitona. Googlaamalla löytää monia hyviä vinkkejä niihinkin :)

Ei siis ole niin noloa mitä luulet, näitä käy välillä kaikille. Jos ongelma jatkuu niin voisit harkita jollekin kertomista mutta uskon että pienillä elämäntapamuutoksilla asia varmaan menee jo parempaan päin.
Tsemppiä! :)

Nimetön

Emmä oikee tiä.. Kai syöt liikaa sokerii.. Tai en sano varmaksi. Ei se välttist jatku loputtomii.. Kerro jollekki! Tsemppii!!

;)

Tsemppiä!!

???

entiiä sinuna söisin banaania sehän kovettaa mahaa tietääkseni

Laktaasi

Oiskohan sulla laktoosi-intoleranssi jonka vuoksi sun suolistossa ei oo tarpeeks tai ollenkaan laktaasi entsyymiä joka pilkkois laktoosi(maitosokeri)rihmat ja sun maha menee siitä sekasin. Suomekssanottuna et kestä tavallista maitoa. (Tässä joku veikkaus)

Vastaa aiheeseen: Helppii?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top