Siirry sisältöön
Pelokas…. :(

Oon 14-vuotias likka ja seurutelen ihanan pojan kanssa. (Kaksi kuukautta vanhempi). Poika pyys mua niille ihan vaan kylään ja suostuin. Katottiin pari leffaa, juteltiin jne. Illemmalla mentiin sen huoneeseen ja istuttiin sängylle. Alettiin suuteleen (ei eka kerta) ja se kaato mut hitaasti sängylle. En tehny isompaa juttua,suutelin vaan. Poika alkoi kumminkin vähän runkkaamaan (:P) ja meinas ottaa multa paidan pois. Aloin ahdistumaan ja menin tuon alta pois ja astuin sängyn reunalle. Olimme kumpikin hiljaa, kunnes poika sanoi hiljaa ”Anteeks”. En voinut vasstata (en tiedä miksi) istuin vaan. Poika kysyi pitäisikö minun lähteä, joten otin laukkuni ja lähdin. (Sanoin vaan moikka). Olemme tavanneet pari kertaa tuon jälkeen, mutta olen selvästi masentuneempi hänen seurassaan, kuin ennen. Olemme halanneet ja se tuntuu ihanalta, mutta jokin siinä silti ahdistaa.. Mitä teen, sillä rakastan häntä silti..? :(

Nimetön

No teijän kannatais puhuu suoraan siit et mitä kumpiki haluu ja sopii asiasta jotenki

Nimetön

Ite ainakin ehdottaisin juttelemista. Puhu pojalle asiasta, kerro, että sinua ahdisti kun hän teki niin ja kerro miltä sinusta nyt tuntuu. Ihan normaalisti vain.
Jos hän pitää sinusta todella, hän kyllä ymmärtää (:
Kannattaa oikeasti puhua, sitten kaikki tuntuu jo paremmalta. Et ole varmaankaan vielä valmis enempään kuin tuohon suuteluun, mutta ei se haittaa. Jos tuntuu pahalta ja halua vaan lähteä pois tilanteesta, saat lähteä. Eikä sinun tarvi tehdä mitään mitä et halua, aina voit sanoa ”ei” jos tuntuu ahdistavalta.
Itse olen 16 vuotias tyttö, enkä ole ikinä edes päässyt tuohon vaiheeseen, että edes pussaisin jotakin ihmistä. Mutta mikäpä kiire tässä on (:
Niin, muuta en osaa kyllä neuvoa. Mutta tuo poika tuntuu kyllä ymmärtäväiseltä, sillä hän pyysi anteeksi kun näki, että sinulla oli ahdistava olo. Älä huoli, kyllä se siitä :)

J3H

Näytttää siltä, että sinulla tuli ongelmia vasta sitten, kun sinulta alettiin ottamaan paitaa pois, koska tuo ”:P” hymiö kertoo vain kuinka tyytyväinen sinä olit tilanteesta aluksi.

Sinä et ole selvästikään valmis vielä yhdyntään hänen kanssaan, eikä se haittaa. Tee mitä ikinä haluat tehdä vasta sitten kun olet valmis, muuten älä tee mitään.

Tämä kyseinen poika teki oikein, kun lopetti samantien kun halusit, joten pisteet hänelle siitä. Muista, ettei sinua voi pakottaa mihinkään.

Sinä olet vasta 14-vuotias, sinulla ei ole kiire vielä mihinkään, joten älä ota liian isoja askelia, ellet ole varma niistä. Ja pienetkin ihastuksen tunteet voi tuntua tuossa iältä rakkaudelta, joten opettele ajoissa erottelemaan rakkauden ja pelkän ihastuksen.

Sinä voit edetä pienin askelin kohti ”oikeaa” aktia. Eli aloittakaa suutelulla, seuraavaksi toistenne hyväilyä, vaatteita voi jo vähentää, suihinotto ja lopulta yhdyntään. Muista: Ei kiirettä!

mansikkapaikka

Moii mulla oli joskus yläasteella saman tapanen onglema. Mä juttelin yhen pojan kanssa jonku aikaa ja aloin sitte seurustelee sen kanssa ja sitte mua jotenki alko ahdistamaan. Jätin sen. Nyt seurustelen taas mutta ei oo ahdistanu, koska ennen ku aloin seurustelemaan pojan kanssa nii oltii tunnettu muutama vuosi ja viimeinen vuosi juteltii päivittäin ja sitte vasta alettiin seurustelemaan. Mä oon ainaki sellanen et tartten aikaa että voin edetä mihinkään ja sillee hitaasti. Poika kutitteli mua aluks ja se sai rentoutumaan ja sit yleensä pussaillaa.

Vastaa aiheeseen: Helppii ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top