Siirry sisältöön
Melodeath-kitaristi

Tän viikon maanantaina päätin, [osa viestistä poistettu]

Nuortennetin ylläpito

Hei Melodeath-kitaristi,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

tuleva muusikko

en tiedä sun tilannetta nytten ja mitä teet ja näetkö tän. mut otsikosta näkee et oli hengenlähtö lähellä, mutta muuta tekstiä ei näy. toivon et tiedät että oot tärkeä ja arvokas, ja et oot just hyvä sellasena kun oot. ja toivon että alat ajattelemaan että vaikka sun tilanne ei ois hyvä tällä hetkellä (josta en tiedä), niin ajattele et sulla on kokonainen elämä aikaa tehä asioita ja muuttuu paremmaksi ja muuttaa sun elämää parempaan suuntaan. toivon että saat pian apua päivystäjältä ja just semmosta apua mikä on hyväks sulle.
elämään tulee vielä hyviä juttuja mut se voi olla pitkä tie löytää ne:)

Vastaa aiheeseen: Hengenlähtö lähellä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top