Siirry sisältöön
Nimetön

Moi!

oon 15 v. tyttö ja hikoan ihan hirveesti aina kun kävelen kouluun,vaikka olis 30 asteen pakkanenkin. Laitan joka ammu ihan hirveesti deodoranttia ja hajuvettä,mutta mikään ei tunnu auttavan? mitä tässä pitäis tehhä? Paita on aina ihan likomärkä kun oon koulussa.

Nimetön

Joo mä tiiän ton tunteen, se on mustaki inhottavaa ja siitä tulee semmone olo ettei tiä mite pitäs olla… Enkä oo ainakaa viä keksiny mitää ratkasuu tähän ongelmaa :/

tyttö

Mul on kans sama ongelma. Tuntuu tosi inhottavalta ja ei se varmaan siinä mun vieressä olevalla tyypilläkään kauheen kivaa varmaan oo. :P

urheilevatyttö98

mulla olis sama ongelma ellen ois keksiny kyseiseen ongelmaan ratkasua joku vuos sitten. Mä oon ruvennu käyttää vaan semmosii deodorantteja, mis on 24h suoja. Ja laitan sitä ain aamul, ootan puol tuntii sillee et se on iha kuiva enneku laitan paidan päälle.. Mulla ainaskin auttaa:) riippuu varmasti tietyst ihmisest ja et jos paita on märkä esim seläst mutmut kainalohikiin auttaa:)

Mie

Hei!
Osta apteekin deodorantti tai sitte antiperspirantti (kirjotusasusta en oo varma). Anna kainaloitten kuivua aamulla ennen ku laitat paidan päälle. Ja älä laita liikaa hajuvettä, koska hiki+deodorantti+hajuvesi=ainaki astmaatikolle yök :)

Maiju

Osta doven maxium protection dödö! Sitä löytyy esim granaattiomenan hajusena! Itse hikoilen tosi paljon ja se auttoi tosi paljon! Se on sellasta ”voidetta” mitä laitetaan illalla suihkun jälkeen ja lisätään aamulla tarvittaessa . Jos esim cittarista ostaa niin maksaa melkein 10e mutta esim anttilassa oli tarjouksessa 5e! Myös tokmannilla myydään näitä 5eurolla:)

Dragonslayer666

Voisit kenties vähentää vaatetustasi tai koulureppusi painoa, jos ei auta niin mene lääkäriin tutkituttamaan itsesi, elimistösi lämmontasaus saattaa olla pielessä.

Vastaa aiheeseen: hikoilu ällöttää mua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top