Siirry sisältöön
Epätoivoinen

Hei! Haluisin kysyä että pääseeköö alaikäinen johonkin rintojen korjausleikkaukseen. Ja ei syyni ei ole mikään ”voi kun mulla on niin pienet tissit” vaan ihan oikea ja vakava syy. Olen nyt 16-vuotias tyttö ja huomasin muutama vuosi sitten ettei rintani ole ”normaalit”. Ne ovat hyvin putkimaiset, roikkuvat ja nännipihat hyvin suuren, melkein koko rinnan kokoiset ja hyvin pulleat. Tämä ei muuten haittaisi mutta oikeastaan mitkään liivit eivät istu ja vaikka käyttäisin A kuppia yläosa liiveistä silti tyhjä. Rintani on myös hyvin arat enkä tiedä johtuuko se siitä että kännipiha on niin suuri. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Azzie

Luulisin, että kannattaa ensin konsultoida lääkärin kanssa asiasta? Koska jos rintojen koosta ja muodosta on terveydellistä haittaa, tietääkseni silloin voi päästä kosmeettiseen leikkaukseen myös alaikäisenä. Ja sitä odotellessa, kannattaa myös käydä alusvaateliikkeissä, jossa osataan etsiä, tai jopa teettää, rinnoillesi sopivat liivit.

Kata, verkk@ri

Heippa!
Kyseessä taitaa olla tubulaariset rinnat. En oikein tiedä kuinka yleistä se on mutta minullakin on. Ja tiedän niin hyvin tunteen että ei löydy sopivia rintaliivejä. Hyvä vinkki on tosiaan mennä ihan oikeaan alusvaateliikkeeseen, missä sua autetaan. :) ja tubulaarisista rinnoista ei siis ole mitään vaaraa eli sen puolesta niitä ei tarvitse mitenkään hoitaa. Mulla myös erityisesti ennen menkkoja aristaa rintoja tosi paljonkin. Se on ikävää. Kannattaa jutella lääkärin kanssa enemmän. Varaa aika gynekologille tai sitten pyydä terkkaria varaamaan sulle aika jonnekin. Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Hirveet rinnat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top