Siirry sisältöön
farsome’d

elikkäs oon kohta 15v poika ja tykkään yhest tytöstä joka on samalla riparilla kun mää.
elikkä juttu menee näin että meillä oli vähä aikaa sitte semmone kokoontuminen ja sielä se tyttö katto- ja hymyili mulle. sitten menin käymää kun se kokoontumine loppu siinä lähellä olevas kaupas, se tyttö oli sielä kans ja hymyili mulle ja koulus pari päivää ennen sitä ripari juttua se olis halunnu tulla kaveriensa kans istumaan semmoseen penkkiin pihalla missâ mää istuin mun kaverie kanssa mut sen kaverit kieltäyty. se on myös samas köksän valinnaisessa ku minä. mutta tällä viikolla se ei oo ollu huomaavinaankaan mua :s tänää se kyllä vähä katteli mut ei hymyilly.
eli voisko se tykätä musta?
en tunne sitä kovin hyvi eikä se vissii mua.
ei kä se oo hyväksyny mua fb kaveriksi mut se ei oo vissii käynykkää siel.
eli toivoisin vastauksia :D
kiiiiiitooooos :D

Nimetön

Paha mennä tuosta mitään vannoo. Tuskin se sinulle kuitenkaan hymyilis ja niin edespäin jos ihan mänttinä pitäis :) te ootte samassa köksän ryhmäs, siitä on hyvä lähtee. Puhut sille jotai köksää liittyvää tai jotaa ja sit alatte jutella ihan muute (: facessaki pystyt alottaa juttelun, jos kyseinen tyttö hyväksyy sut kaveriks tai kasvotusten puhuminen jännittää liikaa. Voi olla että se hymyili iha ystävällisyyttää, mut toiset taas on niin ujoja ettei ne uskalla ilmaista kiinnostustaan muuten kun vilkuilemalla tai ehkä hymyilemällä. Mene ja tiedä ;)

Nimetön

Mie ainaki tekisin just noin jos olisin ihastunu :D Eli saattaa hyvinkin olla :D

Nimetön

Ite käyttäydyn välillä samallalailla kuin toi tyttö. Hymyilin ihastukselleni aina kun näin sen, mut sit lopetin ku mua rupes nolottaan. Että voi ihan hyvin olla että se on kiinnostunut, mutta pelkää vaan että sä leikit sen tunteilla.

Hymyile takas ja voit vaikka köksäs kysyy silt jostai ohjeesta, jos satutte vaik samaan aikaan tarvikekaapille tms.

Nimetön

Kysy sitä ulos, ennen ku kukaan muu kysyy. Itse olin vaikka kuinka kauan rakastunut yhteen riparilaiseeni, mutten uskaltanu kertoa siitä, jonka jälkeen tuli sitten toinen jannu ja nappasi sen. En syytä tästä ketään muuta kuin itseäni, kun en yrittänyt. Joten ihan vain itsesi takia, käy pyytämässä sitä tyttöä treffeille!

Nimetön

Lemmenlurtituksialurittelemaan vain!

Vastaa aiheeseen: hmmm…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top