Siirry sisältöön
kauhutarinoita

mitä teen kun pelkään ettei mun äiti ja osa kavereista hyväksy tätä? Ja onko normaalia jos olet ihastunut luokkalaisenne tyttöön jo yli kuukauden ajan?

Impula

Se on vaikeeta kertoo, ite oon 17v tyttö ja bi. Mun vanhemmat ei hyväksy mua vieläkään vaikka kerroin heille tän jo lähes 2vuotta sitten. Onhan se pelottavaa mut senki asian kanssa oppii elämään jos joku ei hyväksy sitä. Mut sun äiti rakastaa sua ihan varmana sellasena ku oot! Olit sä sit bi tai hetero. Jos se ei sitä hyväksy nyt nii ehkä ajallaan !Siinä ei oo mitään väärää, sehän on hyvä asia et on ihastunu ! Ja jos tiiät et onko tää toinen sit myös kiinnostunu tytöistä nii rohkeesti vaa juttelee !:)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Muista, ettet oo asian kanssa yksin. Suomessa, ja koko maailmalla mietitään jopa korealla tasolla hallituksessa, onko normaalia vai epänormaalia kiinnostua samasta sukupuolesta. Ja vaikka lait määrätään joidenkin mielipiteiden pohjalta, on suuri osa ihmisiä, jotka ajattelevat toisin.

Vaikka haluan kannustaa sinua olemaan rohkeasti oma itsesi, täytyy rehellisesti todeta, että todennäköisesti tulet kohtaamaan paljon ihmisiä, jotka eivät sitä hyväksy. Jos tuollainen asia tulee kuitenkin ystävyyden väliin, niin mä sanoisin että siinä vaiheessa sä et oikeesti edes kaipaa sellasia ystäviä. Sä olet aivan ihana ihminen, täydellinen sinä, ja jos jollekin ei kelpaa niin sen takia et ala muuttumaan. Muuttua saat, mutta muutos on aina lähdettävä itsestäsi!

Minkälaiset välit sulla on sun äitiin? Voisit aloittaa keskustelun sillä, että sulla on asia, mutta pelkäät, ettei äitisi pidä siitä ja toivot, että hän voi keskustella asiasta rauhallisesti. Kerro myös, että sulle ois tärkeetä saada sun äidiltä tukea tässä elämäntilanteessa ja tää on tärkeä juttu sulle. Sitten voit lähestyä kertomalla, että oot ollut jo hetken aikaa ihastunut yhteen tyyppiin…. Ja se tyyppi onks yks superkiva tyttö sun luokalta. Ja nyt sä et ihan tiedä mitä sun pitäis ajatella tästä kaikesta. Varaudu siihen, että äitisi voi suhtautua asiaan kahdella eri tavalla. Loppuenlopuksi, jos tilanne on pysyvä, niin kavereidesi ja perheenjäseniesi on vaan hyväksyttävä asia. Ja hetken päästä kaikki varmaan pitävätkin sitä jo itsestäänselvyytenää ja osana sinua. Uutinen on kuitenkin iso ja saattaa hämmästyttää ihmisiä, jotka eivät ole ajatelleet asiaa. Tiedäthän itsekin, että monet uudet asiat pelottavat tai ainakin jännittävät; koulun aloittaminen tai vaihtaminen, uuteen harrastukseen ensimmäistä kertaa meneminen ja uuden kakkureseptin onnistuminen esimerkiksi.

Jos et uskalla jutella äitisi kanssa, voithan vaikka näyttää tämän viestiketjun äidillesi ja kertoa, että sinä olet tämän aloittanut.

Tsemppiä ja rohkeutta sun arkeen! Ja aivan ihanaa, että olet ihastunut :) Ihastuminen on maailman jännittävintä, söpöintä ja ihaninta! :)

-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Hoi bi!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top