Siirry sisältöön
Peippo

Täällä taitaa kirjoitella rakastunut pörröpallo. Huvittavaa leperrellä vaaleanpunaisia tylsyyden ja yön keskellä.
Katsokaa nyt meitä! Eräänä ratkaiseva iltana minä tietämättäni hymyilin hänelle ujosti. Pyörähdin lattialle tunnottomaksi ja hän nosti minut syliinsä ja hoivasi. Piti huolta minusta läpi yön ja aamulla heräsin raukeana saman pojan vierestä. Se oli ensimmäinen yö, jolloin sain kokea mitään vastaavaa. Niitä ylitse vuotavia tunteita ja pieniä varovaisia tekoja. Olin heiveröinen ja turhan ujo tyttö. En tuntenu niitä suloisia kasvoa vielä muuten kuin etu-nimeltä. Paikka, jossa olimme yötä oli rakkaan serkkuni omistuksessa. Mökki oli täynnä minulle vieraita ihmisiä ja osasin vain muutamien nimet ulkoa. Porukka oli hilpeänä sekä tunnelma hiveli parrasvalojen voimakkuutta. Koko ilta meni kokonaisuudessaan periaatteessa täysin ohi minulta. Enkä osaa oikeen jälkeenpäin kuvitellakkaan miten onnettomasti minulle olisi voinut käydä, jos hän ei olisi ollut auttamassa. Muille kanssaolijoille tunnuin olevan pelkkää pakkasen puremaa ilmaa.
Mökkireissun jälkeen jouduttiin kokemaan ensimmäistä kertaa eroamisen hämmentävyys. Jouduin palaamaan takaisin kotikuntaani monen kymmenen kilometrin päähän. Jatkettiin silti tutustumista päivittäin netin sekä tekstareitten välityksellä.
Seuraavan kerran nähtiin, kun salaa hän karkasi mailleni. Ja sitä toista hänen kanssaan vietettyä yötä en pysty, enkä haluaisikaan unohtaa. Annoin hänelle jotain arvokasta ja hän antoi saman minulle. Oltiin ihastuneita, varovaisia, heleitä ja silti varmoja päätöksistämme. Halusimme toisiamme ja viihdyimme yhdessä. Ne lukemattomat suudelmat ja ne kaikki ilmaan lausutut kauniit sanat. Tekivät minuun vaikutuksen. Itkein silloin paljon, mutta pelkästä onnellisuudesta. Hän täydensi puuttellista elämääni. Tasapainotti elämäniloni ja tunteita kolmijalkaisiin.
Myöhemmin kun tapailut jatkuivat säänöllisinä ja tunteet säilyivät ensi-ihastumisen jälkeen yhtä voimakkaana (ellei voimakkaampanakin) päätettiin sitoutua suhteeseen.
Onnellisuus kietoo meitä yhteen vielä näinäkin päivinä. Iloinlähteinä toimii hetket hänen kanssaan, hetket jolloin saan elää ja hengittää. Enkä osaa valittaa maailman pahuudesta, enkä miehien ilkeydestä taikka välinpitämättömyydestä. Hän välittää ja niin moni muukin tekee perässä. Sinustakin varmasti välitetään, joten älä luovuta leikkiä kesken pikkukaveri. Tää elämä on liijan yllätyksellistä loppuakseen seinään.
Hyvää rakkauden kesän jatkoa teille herrasväki!

Vastaa aiheeseen: Hölmö rakkaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top