Siirry sisältöön
En sitte ole homo

Olen huomannut, että yleisin haukkumasana on nykyään ”homo”. Mikä siinä sanassa kiehtoo? Sitäpaitsi, homoksi haukutaan yleensä mistä tahansa asiasta, joskus jopa ilman syytä. Homous on kuitenkin sen verran yleistä, että varmasti joku SINUNKIN omalla luokallasi tai rinnakkaisluokalla on homo, että jollekin ei ole varmasti tullut hyvä mieli, kun kokoajan sorretaan ja haukutaan homoja.

tiedän..

joo muakin kutsutaan homoksi yks makke (nimi muutettu) sanoo mulle useesti tunnilla, että mitä vittuu sä homo tölläät.. aina jos sanon jotain tai vastaan nii sanoo, ei oo kiva..

sitäpaitsi medinä koulus yht oppilasta haukutaan, esim kirjotetaan pulpettiin hänen nimensä, vaikkapa särki on bi.

Deni

Meidän luokan pojat haukkuu mua lesboks (oon siis tyttö). Se johtuu kai siitä, kun oon äkkkipikainen poikatyttö, eli niiden mielestä lesbo. Se on tosi loukkaavaa, vaikka mun mielestä homoissa, lesboissa bissä yms ei oo mitään pahaa. Mut silti se tuntuu kurjalta.

joo-o 8(

ei homon pitäs olla haukkumanimi ;OO mut siis se vaa on ku ihmiset ei tajuu että maailmassa on oikeesti homoja ihmisiä, ja homoudessa ei oo mitää vikaa? eli miettikää kahesti enneku haukutte jtn tyyppii homoksi, koska se on siis ihan käsittämättömän tyhmää ! ;< melkeen sama juttu ku pissiskin, se on nykyään kans haukkumanimi vaikka ennen se oli pikemminkin tyylisuuntaus.

Jasu

Ite oon huomannu poikien käyttävän sanaa ”homo” ihan samanlailla kuin sanaa”idiootti” ei musta pojat aina tarkota oikeesti sitä että olisit homo….Tokko koskaa ellet sitten ole homo…

ei leikkaa…

No sama juttu. Sitte viel ku jotkut (pojat) tulee tulee v*ttuilee tyyliin ”mite ois” ”joko oot menettäny peppuneitsyyen?” Sen o niin s*akelin V*ttumaista! En oo homo ja en hyväksy homoseksuaalisuutta terveeksi. Se se vaan on jännää että niit tyyppejä, jotka pukeutuu hinttarityyliin tai tekee kaikkea homoa pidetään täysheteroina! Ja sitte tämmösiä niinku mää jotka joutuu vaate ostoksilla miettiin et näyttääkö esim. tumman punanen huppari homolta, pidetään homoina! Ei mitää järkeä!

Woohoo.

`homo` on huono haukkumasana. Muakin haukutaan homoks välillä. Sit oon huomannu, että kaveri, joka oikeasti on homo, nii sille ei ikinä huudella!

kiusattu

mun paras kaveri, jonka olen tuntenut jo yli 5 vuotta. on alkanut haukkuu mua homoks heti kun tultiin ylä asteelle. se on siis v”tun ärsyttävää. se varmaan vaan yrittää saada vaikutuksen muihin, vaikka on ite ihan p”ska. en enään ole ollut sen kanssa koska en jaksa kuunnella sen haukkumista. mun mielestä ”homottelijat piilottavat vaan omaa homouttaan!

HOMOOOO!!! :D

Meillä homo sanaa käytetään ihan vaan läpän heitossa : D
Homo sana on menettänyt meidän koulussa aika hyvin merkityksenä.
Ja sitä on kiva käyttää kun se lyhyt ja ytimekäs, toisinkuin sana Lesbo ym : )

Sama viisas

Mitenhän te perustelette sen että homoudessa ei ole mitään väärä?

Nimetön

Mulla ittelläni ei oo mitään homoja vastaan, varmaa sen takia kun olen tyttö :’D Mut en silti tajuu niit ketkä haukkuu jätkii jotka vaik vaa pukeutuu eritaval. Yks mun parhaist kavereist (pari vuot mua vanhempi) on homo, eikä se kyl muuta sitä ihmisenä yhtää :) Et niil ketkä uskaltaa tulla kaapist ulos, ni IIIISO plussa ;)))

Ketjun aloittaja

Miten perustelisit että siinä on jotain väärää? Homot on ihmisiä niin kuin sinä, minä ja naapuriluokan pakolainen. Ja rasisti ♥ ♦ ♣ ♠<- etsi kaksi viallista.

Gay vai ei?

”Mitenhän te perustelette sen että homoudessa ei ole mitään väärä?”

– Mitä pahaa homot tekevät kenellekkään? Ei mitään, eikö jokainen saisi olla sellainen kuin haluaa, ei seksuaalinen suuntautuminen vaikuta siihen millainen ihminen on. Jotkut sanovat että se on ”luonnonlakien vastaista” ja kuka luettelee luonnonlait.
Homo tai hetero aivan sama.
Seksuaalirasistit jotka eivät hyväksy homoja eivät ole itse sinut itsensä kanssa.

minttu

”Miten perustelisit että siinä on jotain väärää? Homot on ihmisiä niin kuin sinä, minä ja naapuriluokan pakolainen. Ja rasisti ♥ ♦ ♣ ♠<- etsi kaksi viallista. " nimenomaan näin. en todellakaan tajua, mitä väärää siinä on - kai ihminen saa rakastaa toista sukupuoleen katsomatta? mä luulen että 'homo'-sanasta on tullut haukkumanimi osaksi siksi, että ei oo kauakaan siitä, kun homous oli lailla kiellettyä ja luettiin sairaudeksi. onneks kuitenkin nykyään anteeks tää oli sekava.

Tahvo

Kiva kun muut ovat samoilla linjoilla kanssani :) Ensinnäkään sana ’homo’ ei ole haukkumasana. Minuakin haukutaan (olen poika) homoksi vaikken ole ja se vasta onkin niin loukkaavaa, jos sanot ettet sitä ole, mutta se jatkuu. Toiseksi, minusta tuntuu, että kaikki jotka SINUA haukkuvat niin ovat sitä itse. Kolmanneksi homoissa, lesboissa ja bi -seksuaaleissa ei ole mitään ’erilaista’ heteroihin verrattuna he rakastavat toisiaan samalla tavalla mutta vain sukupuoli on sama. Joten minulle on ihan sama jos kaikki luokkalaiseni olisivat homoja ja lesboja kun en mikään homofoobikko ole. Ja vielä jos joku oikeasti on, niin kerro se heille mikä olet ja kysy mikä siinä on vaikeaa ymmärtää että toinen löytää rakkauden toisella tapaa kuin juuri kiusaajasi. Olkaa ylpeitä siitä mitä olette! Rakkaus on kaikille tarkoitettu asia!

Vastaa aiheeseen: Homofobia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top