Siirry sisältöön
Anonyme

Olen siis 13 vuotias poika, ja tunnen vetoa myös miehiin, ja ehkä enemmän kuin naisiin, haluaisin kertoa jollekkin asiasta, mutten tiedä miten kaverini suhtautuu asiaan, tai vanhemmat joten kysyn nyt kuinkamoni noin mun ikäsistä suhtautuu homouteen myönteisesti tai kielteisesti. Mulla on hieman huono fiilis tästä koko jutusta toivon että tää on ohimenevää, mutta pelkään että ei oo, muuten ei oo ongelmaa, muttaku on aina ne muut joiden hyväksymisistä ei voi etukäteen tietää. Esim joku kaveri voi vitsailla homoista vaan, että se hyväksyttäis tai jotain… Vastatkaa…

minävaan:)

Moikka!

Oon ite 16v tyttö ja ainakin mä hyväksyn ihan täysin homoseksuaalit koska itekkin oon jo muutaman vuoden tykännyt myös tytöistä. Oot siis miettiny et puhuisit jonkun kanssa. Tollasta juttua voi olla vaikee kertoo jos ei tiedä miten ne läheiset suhtautuu homoihin jne. Mut se on tosi rohkeeta kun uskaltaa sit kertoo sulla ei oo mitään kiirettä vielä asian kanssa, kerrot kun koet olevas valmis. Jos mietit miten sun läheiset suhtautuu niin voisithan vaikka kysyä et mitä mieltä ne on tosta avioliittolaista kun se on silleen ajankohtanen asia. Siinä ainakin vois saada vähän selville ilman että jää ite kiinni jos sitten ei haluakkaan kertoo. Mitä sä ite luulet pystyisitkö kertoon vaikka sun kaverille?

Biseksuaali c;

Homous on ok c: kannattaa varmasti miettiä kumminkin kuinka aikasin kertoo ja kelle kertoo…itse olen 15 ja äitini ei pitäisi seksuaalisesta suuntautumisesta joten vain osa kavereistani tietää c: kannattaa miettiä aluksi tarkoin…mutta jos ympärilläsi on edes hieman järkeviä ihmisiä he ymmärtävät ja hyväksyvät :3

tyttö 13

Homotkin ovat ihmisiä, ja ainakin mä oon mielestäni myönteisesti homoihin suhtautuva :)

Anonyme

Kiitos, toivoisin et kaverit ymmärtäis, kerron yhelle mun kaverille ehkä kohta.

Postmodernisti

Noniin, terve vaan. Haluisin nyt tässä kertoa miten muhun suhtauduttiin täällä Imatran puoliskolla kun tulin kaapista.

Tulin kaapista osittain ensin, n. 13,5v kavereille, ja n. 15v vanhemmille. Moni kaverini lopetti esim. homovitsit kokonaan, tai teki sitä vähän, koska tiesi että olen semmosia huumorimiehiä ettei se mua loukkaa. Vain pieneltä määrältä kaverisuhteistani meni poikki, tosin ei se mua kiinnostanut paskaakaan vaikka ne vittuilikin kokoajan siitä. Ei semmosesta kannata välittää, saa myös heittää vaikka takasin ”Saan enemmän naisia ku sä koko elämäs aikana vaikka homo oonkin”. Ne esim.Vittuili uusille luokkalaisilleni että ”Onkos toi Sepuli (nimi muutettu) vieläkin omituinen”

Vittuiluista ei kannata välittää. Tosin kannattaa kertoa homoudestasi vasta kun tunnet että asia on juuri näin ja kun olet valmis siihen. Sulla ei ole kiirettä.

Vanhempani suhtautuivat ensin vähän ehkä hämmentävästi, myöhemmin parin pv kuluessa he olivat ihan normaalisti.

Toivottavasti jotain apua sait.
Tule kaapista vasta kun tunnet asian olevan oikein ja olet siihen valmis!!

Pahoittelut kirjoitusvirheistä,
Jos niitä ilmenee.

Vastaa aiheeseen: Homoseksuaalisia tuntemuksia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top