Siirry sisältöön
Arka

Oon ollu yhen mun luokkalaisen kaa vähä niinku kyl te tiiätte nii onko tää normaalia ja oonko mä ny homo

Nimetön

Jossää oot poika ja haluisit seurustella poikien kaa ja tehä juttuja poikien kaa nii oot homo. Jos haluut myös tehä juttuja naistenkaa ja seurustella myös naistenkaa ni oot bi. Jos haluut seurustella vaan naisten kanssa ja tehä juttuja naisten kanssa oot hetero. Kiitos. Paitsi tietysti voit myös olla epämääräinen eli et tiiä vielä ja niin. Oon huono antaamaan neuvoa tässä asiassa.

Azzie

Asia ei ole mielestäni noin mustavalkoinen, mitä voisi kuvitella. Tiedän ihmisiä, jotka kyllä ovat rakastuneet ja seurustelleet saman sukupuolen kanssa, mutta eivät koe itseään homoseksuaaleiksi, ainoastaan ihmisiksi, jotka rakastavat jotakuta toista ihmistä. Seksuaalisuus on kuitenkin niin paljon enemmän kuin sitä, mitä kukakin tekee vällyjen välissä. Seksuaalisuus on enemmän kiinni pääkopasta kuin jalkovälistä, joten olet juuri seksuaalisuudeltasi sellainen, miksikä itse koet. Jos vasta etsit itseäsi, niin ei kannata mielestäni leimata itseään jollain tietyllä tavalla, vaan etsi ja kokeile rauhassa, kunnes olet tyytyväinen siihen, mitä olet. Eikä silloinkaan mielestäni tarvitse määritellä sen kummemmin, onko homo vai hetero.

Nimetön

Se riippuu siitä että oliko se esim. että te vaan runkkasitte toisianne, koska monet kertoo toisissa keskusteluissa tehneensä niin. Jos ootkin homo, niin ei siinä oo mitään pahaa.

Vastaa aiheeseen: Homous

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top