Siirry sisältöön
Noobi

Mä oon huomannut että mun penis on kaartaa errektiossa vasemmalle ja se häiritsee mua. Et onko se normaalia tälläiselle 13v nuorelle pojalle. Mä masturboin säännöllisesti ja oon miettiny et voisko se johtua siitä et vedän jotenki vinoon :o . Toivon apua ku en viiti kertoo siitä vanhemmille. Mä en oo nyt hirveemmin kehittynyt ku oon aika pätkä ja kalu on aika pieni. Kiitos etukäteen jo !!

tyttö 15v

no en tiiä kauheen hyvin poikien jutuist mut älä huolehdi kuitenkaan..sä viel kehityt ja asia saattaa muuttua paremmaks mut voit toki mennä silti puhuu vaik kouluterveydenhoitajalle jos se niin paljon häiritsee :)

vastaaja

Et oo ainoo…

15-v poika

Jep, on sitä muillakin…
Taitaa olla ihan normaalia.

Postmodernisti

Penis saattaa taipua joillakin oikealle, joillakin vasemmalle, toisilla taas pysyy suorassa, toisilla kaartuu mahaa vasten, toisilla käyräksi. Ei ole millään tapaan outoa, että peniksesi taipuu tiettyyn suuntaan. Itsellänikin taipuu oikealle hiukkasen. Ei ole ikinä haitannut ja ei ole runkkaamisesta kiinni. Saattaa johtua myös siitä, että olet ollut äitisi kohdussa tietyssä asennossa, ja sukupuolesi ovat hiukan vääntyneet tiettyyn suuntaan. Kyseinen ei ole sinusta kiinni.

Kyseinen on aivan normaalia, älä hätäile!

– Tuntematon auttaja

Nella

ET OO AINOO !!!!!!!!!!!

Noobi

Kiitos kaikille tiedosta! Epäilin jo et se on haitallista ja oon ainut joka kärsii ongelmasta.

Vastaa aiheeseen: Houston. We have a problem.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top