Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moiii! En ees tiiä miks kirjotan tän ku tää on aik outo aihe mut onko kellään muulla tällasta. Mul on pieni pömppömaha eli ei mikään hirveen iso vaan ihan pieni. Luulis et housut kiristää lantion tai mikä vyötärö onkaan kohalt mut ei. Esim leveissä farkuissa ne on mulle muuten sopivat mutta siitä vyötäröltä housut on sellaset väljät ja tuntuu et ne vois tyylii tippua. Laitan niis huosuissa kaiken maailman kiristykset et ei ois niin väljät mut silti. Ärsyttää tää homma ihan hirveesti!
Ja kun niil kiristys kohil on viel sellaset napit niin se sattuu ihan hirveesti mun luihin jotka on niitten nappien kohal jotka pitää sitä kuminauhaa joka kiristää niit housuja. Onko kellään muulla tällasta ja voisko joku selittää mulle että miten on ees mahollista et housut on mulle väljät vyötäröltä vaik mulla on pömppömaha(:
Heippaaaa!!!

YouknowthatIamanidiot

Mul on kans pömppömaha, mut ei tota juttuu. Tsemppii sulle ja muille, en osaa auttaa sori. Mut voisko joku kertoo et miten saa pömppömahan pois, en kestä sitä, kaikil on tiiät kyl millane maha ja sit oon mä jota kaikki kattoo inhoten eikä kukaa haluu olla mun kamu. Ärsyttää. Kai mä vaa oon nii paska monel taval. [Osa tekstistä poistettu.] , ku ei täst elämästä tuu yhtää mitää!

Neutraali

En oo henk.koht havainnu ongelmaa, mutta oisko vyö parempi kuin se kuminauha-nappijuttu ihoa vasten? Vyön ja ihon välissä kun on se housukangas. Leveet farkut on kyl parhaat housut <33

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei YouknowthatIamanidiot

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Housut ja maha

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top