Siirry sisältöön
Minä

Kuka on saanu hpv-rokotteen? Tuliko teille mitään sivuoirejuttuja? Mä sain tänään ja tuli päänsärkyä ja väsymystä. Nyt sattuu käteen ihan en sano edes kuinka.

Auuuuuu

Kokemuksia?

Kiki

Eka rokotus jännitti hurjana, kammoksun rokotteita. Rokotuksen jälkeen rupesi koskemaan päähän ja oksettamaan. Oli pyörtyminen lähellä ja oksentelin niin piti lähteä kotiin lepäämään. Seuraavasta rokotuksesta ei mitään oireita, ainoastaan käsi vähän arka tokikin. Jälkeenpäin ajatellen noi ekan rokotuksen jälkeiset oireet saattoivat hyvinkin johtua näistä seikoista; en syönyt kunnon aamupalaa, jännitin todella paljon ja minulla on migreeniä, joten saattoi olla ihan vain siitäkin kyse. Mutta ei sitä kannata jännittää, jos heikottaa niin kertokaa terkkarille. Todella hyvä että koulussa tarjotaan kaikille mahdollisuus suojautua rokotteen avulla noita sairauksia vastaan :)

abi

Otin HPV-rokotteet yläasteella ja ei tullut mitään oireita paitsi tietty pistoskohta oli vähän kipeä jonkin aikaa.

Joo

Mul on täst HPV rokotteesta yks erikoinen muisto. Ku terkkari tuli kertoo meille millon meillä on terveystarkastukset ja jakeli jotai lappuja, se mainitsi samalla että tytöille tarjotaan myös hpv rokotetta eli rokotetta kohdunkaulan syöpää vastaan. Yks meidän luokan poika kysy et Miks ei pojille ja suunnilleen kaikki tytöt nauroi. Se poika ei oo mikään järjen jättiläinen, mutta terkkari vaan vastas kylmänviileesti ”Koska pojilla ei ole kohtua”

o

moi moi moi moi mi moi moi moi moi moi moi moi
hpv on kiva rokote…

rokotekammoinen

joo siis en ehkä ota sitä koska sen ajan kun olisin ottamassa rokotetta voisin käyttäää fortniten pelaamiseen

rokotekammoinen

ite oon rokotekammoinen ja voin pyörtyy tost naps vaa nii en oo ottamassa sitä rokotettea ku mun äiti kieltää sen jos mä en haluu.!!!!! JA OON kuullu et se sattuu paljon

😵

Otin tänään hpv rokotteen ja nyt sattuu käteen autsssss.
Oon vähän piikkikammoinen ja kerkesin jännittää rokotetta aika kauan joten tuli vähän sellainen hassu olo että välillä tuntui vaan siltä että kaadun. Sitte siinä ku odoteltiin rokotteen jälkeen niin tuli ihan kunnon huimauskohtaus niin menin makaamaan ja jalat ylös. Se loppu aika nopeasti ja sitten oli ihan ok olo.
Yhellä toisellakin tytöllä tuli tällainen olo että huimaa tai jotain. Meitä oli neljä rokottautumassa ja ne kaksi muuta ei saanut mitään oireita paitsi tietenkin käsikipuja. Toinen niistä sanoi että tuntuu siltä kuin olisi juuri ollut jossain pyörivässä laitteessa.

Oireet ovat kaikilla yksilöllisiä. Riippuu myös siitä, kuinka paljon jännitää tai onko esim piikki- tai verikammoinen.

Joku

Mulla oli se tänään. Nyt sattuu käteen. Alkua tuli maha ja pääkipuu ja sit alko väsyttää.

😖

Mua pelottaa se iha sairaasti yks frendi sai sen just ja sano et ei satu vaa tuntuu hassulta ja so eg jollain tulee hirvee kivut ja jotkuu hyppii seinille apua!!!!😖😖

Oli tänään

Mulla vaan sattuu vähän käteen se sano että jos jännittää niin sitten voi oksettava.

2 rokote

Oon ottanu 2019 syksyllä ensimmäisen hpv rokotuksen ja mulla on 9:00 toinen rokotus ja mua jännittää ihan super paljon koska muistan sen kivun mikä oli siinä ensimmäisestä rokotuksesta. Ääääääääääääääää mua jännittäääääääääää.

11v tyttö

itsekkin otin hpv rokotteen aikalailla 5kk sitten ja loppuna koulupäivänä ei tuntunit missään mutta kotiin päästyäni en pystynyt liikkuttamaan kyseistä kättä ja oli päänsärkyä jne eli ei hätää.

Tää on myöhäs

Mulle puhuttiin siitä rokotteesta ja lopulta terkkari sano et mun kannattaa ostaa apteekista puudutuslaastari, kun oon rokotuskammonen. Sanoin jos joku haluu viä apuu😘

16v tyttö

Siis itse olen vuosia sitte jo sen rokottee saanu, mut käsi oli kipee pistoksesta. Ei ny meinaa tulla muuta mieleen.

Vastaa aiheeseen: HPV-rokote

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top