Siirry sisältöön
joku tyyppii🖤

Moi. Sanokaa vaan suoraa et mitä epäilette et mikä oon! Kerron nyt itestäni sit voitte miettii. Mikä nyt siis on mun sukupuoli ja seksuaalisuus?! Oon ihan hukassa!!

Oon tyttö, mut haluisin kovasti olla poika. Oon kateellinen kaikille pojille, kun ne saa olla synnynnäisiä poikia. Käytän joskus poikien vaatteita, nykyään vielä useemmin. Tykkään pojista, mut mä oon ennen tykänny pari kertaa tytöistä ja nytkin mul on yks poikkeuksellinen tyttö ihastus. En tiedä yhtään mikä oon ja tarviin kovasti apuu! Jos multa kysyttäis et mikä haluaisin olla ni mä tietäisin siihen vastauksen heti: poika joka on homo. Koska tykkään jostain syystä kattoo sellasii ohjelmii, jossa on homoi poikii ja tykkään kuvitella et oisin ite sellanen yms. Mut kun en oo synnynnäinen poika vaan tyttö, ni mitä voin tehä? Pitääkö mun vaa elää tyttönä, vaikka en haluais ollenkaan, kun en uskalla edes puhuu kellekään tästä. Ja sit se et tykkään siitä yhestä tytöstä poikien lisäks, tekeekö se musta sit bi tyypin vai oonko vaa sit hetero vai homo ja kumpi sit oon?? En tajuu mitään! Auttakaa! Muuten mä jään tähän jumiin ja elän loppu elämän tyytymättömästi maskuliinisena bi tyttönä, vaikka en yhtään haluis, siis olla se tyttö! Menee hermo, enkö ois voinu vaa syntyy poikana!?

Ps. Voitte puhuu omista ongelmista yms täällä kans. Kerroin tän mun oman jutun nyt täälki, ja toivon että voisitte vastata ja auttaa mua. Kiitos ja tsemppiä teillekkin!

joku tyyppii🖤

Voitteko vastata tähän pliis!! Tarviin apuu ja haluun kuulla teidänkin mielipiteitä yms!!

Yksinäinen Lesb tyttö

Oot varmaan trans homo lukemani perusteella oon ittenkin pansex/lesb

RandomTyttö

Mä en oikeen tiiä mikä oon ku haluun olla tyttö mut haluisin seurustella tytön kans ni oonks sit lesbo? Ja luulen et oot joku trans homo tai joku sellane?

13v tyttö

no luulin ite et olin lesbo mut sit kuitenkin olin hetero. no entiiä mitä auttaa mut toivon sulle vaan kaikkea hyvää ja stemppiä asian kans!

Miumau

Periaatteessa voisit olla trans, väärän sukupuolen kehoon syntynyt. Mutta rupesin miettimään, että haluatko olla poika, vai koetko olevasi poika. Jos olet trans, siihen kuuluu, että oma kehosi tuntuu väärältä (ainakin jos murrosikä on alkanut) ja muutenkin tulee kehodysforiaa. Eli minä en voi tietää oletko trans.

Jos olet ihastunut useampaan kuin yhteen sukupuoleen, sulkisin nimikkeen homo/lesbo pois vaihtoehdoista. Saatat olla esim. panseksuaali, biseksuaali, omniseksuaali… Mutta sulla ei tarvitse olla mitään nimikettä, voit olla vaan sä. Toki jos joku nimike sua helpottais, kannattaa just tutustua eri seksuaalisuuksiin. Seksuaalisuus myös voi muuttua elämän aikana, että se nimike, mikä nyt tuntuu sopivalta, ei välttämättä 5 vuoden päästä enää kuulostakaan enää itseltä.

Ja tuosta sukupuolesta vielä, siinäkään ei tarvitse valita tyttöä tai poikaa. Voit olla esim. non-binäärinen, genderfluid, a-sukupuolinen, demigirl/demiboy… Näihinkin kannattaa tutustua.

Jos nää asiat tuntuu tosi vaikeilta, kannattaa jutella vaikka koulukuraatorille :) Luulisin, että se vois osata auttaa! Tsemppii elämään!

gurlu

Tekstin perusteella saatat ehkä olla trans? Kyl se ajan myötä selviää. Sori ku en osannu auttaa.
Oon itekki vähä hukassa, koska en oo koskaan ihastunu, mut välillä tuntuu et tykkään tytöistä. Oonks aromanttinen tai jotai?

Suonjar❤️💚💛💙

Kuulostat aikalailla biseksuaalilta pojalta, mutta voit ihan hyvin olla omniseksuaali demiboy. Mistä minä tiedän – itekki ihan hukassa oman sukupuolen ja seksuaalisuuden kanssa. Kadehdin heteroita cissukupuolisia, jotka voivat vain sujahtaa yhteiskunnan lokeroihin.

joku tyyppii 🖤

Kiitos kaikille vastauksista, niistä kaikista oli apua. Se tässä onkin ongelmana, että en tiedä koenko olevani poika vai vaan haluaisin olla poika, koska en ole siitä varma, niin en tiedä myöskään olenko trans yms. En ole oikein mistään täysin varma, mutta juuri tällä hetkellä luulen ehkä olevani genderfluid ja omni. Kiitos kuitenkin teille kaikille ja jatkan itseni etsiskelyä vielä pikkuhiljaa.

13v biseksuaali ( tyttö )

no ite tajusin olevani bi. ja se tuntuu hyvält. vanha käyttäjänimi 13v tyttö

k >:D [nimimerkki muutettu]

oon biseksuaali transpoika ja ihastun tosi usein, yleensä poikiin ja mua pelottaa et feikkaan koko jutun ja oon oikeesti vaa tyttö ja hetero en osaa auttaa sua sori koska oon itekki täs tilantees

Vastaa aiheeseen: Hukassa olevien keskustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top