Siirry sisältöön
Nimetön

hei.sovitaan nyt eka että mun kavereihin kuuluu ”pomo”,”BF” ja”kiltti” (SALANIMET..)olen siis seiskaluokkalainen tyttö jolla on ollu jo monta vuotta sama neljän tytön piiri. ME SIIS OLLAAN KAHET PARHAAT KAMUT. viime kesä muutti kaiken kun se mun ”BF” EI ENÄÄ HALUNNU olla mun kaa koska se oli sen mielestä tylsää. se oli vaan ”pomon” kaa. minä olin siis yksin melkein koko kesän sillä se ”kiltti” ei ehtinyt olla kauheasti mun kanssa. me päästiin kaikki samalle luokalle ja aluksi ne muut kolme halus olla vaan keskenään. kukaan ei pyytäny mua mukaan, enkä mä halunnu tunkea. se oli vähän outoa sil me yleensä ollaan koko porukka yhessä. no, sit se ”pomo” ei halunnu enää kulkea tai olla meidän kaa. se alko muuttua lissuks.nyt se ei ota muita huomioon vaan roikkuu yhen pojan perässä johon se on lätkässä. muut ei enää pyydä mua mukaan tai mitään eikä me olla muissa yhteyksis kuin koulussa. olen huolestunut sillä kaverit ei haluu enää olla mun kaa ja se ”pomo” on [osa tekstistä poistettu] mut naureskelee vaan jos asiasta yrittää mainita. kiitos että jaksoit lukee!!! vastauksia?

joku random??

Aika kiperä tilanne mut hmm… onks sul harras tuksii josta voisit saada kavereita tai onks sun luokal tai rinnakkais luokal jotain mukavia tyyppejä joiden kaa voisit olla ja tehdä jotain kivaa josxsulla on ykski kaveri kannattaa mennä sen kaa vaikka elokuvii niin että se tykkäis oöla sun kaa eisit tartte ottaa mun juttuja vakavasti koska oon sua nuorempi en paljoo ja oon välillä aika hullu voisit ihan menmä kysyyn niiltä et tulisko sen kaa vaikka jollekin lerille mitä koulu pitää tai joku muu on kuyl aika paha tilanne ittelläni oli vähän aikaa sitten sama mut me pelattiin yhtä pelii niin me tehään siellä joskus jotain kivaa ja jutellaan yhes paikassa samaan aikaan kun pelataan sitten kun meitä oli 4 hengen porukka niin aluks ne kaks olivaan yjes niin mää olin sen yhen toisenkaa joka ei myöskään ollu niiden kahen kaa niin nyky ään oon sen kaa koulus jaa niiden kahen muun kaa sit pelailemas sitä yhtä peliä pahoittelen kirjotus virheitä ja toivon et tästä oli jotain apuu.

MLL Ylläpito

Hei ”apua tarvitseva”!

Kerroit olleesi viime syksynä saman pituinen, kun nyt, mikä ehkä viittaa siihen, että pituuskasvusi on pysähtynyt. Nuorella iällä, kun vielä kasvaa ja kehittyy, mitat saattavat vaihdella kehossa tapahtuvien muutosten vuoksi. Pituutesi paikallaan pysyminen ja painon nousu on siis ihan normaalia ja kuten sanoit, tiedät olevasi normaalimitoissa.

Ulkonäkösi ja myös syöminen kuitenkin mietityttävät sinua. Voisiko terveydenhoitajan kanssa jutteleminen näistä mieltäsi askarruttavista muutoksista rauhoittaa mieltäsi? Terveydenhoitajan kanssa voisit jutella myös syömiseen ja ruokavalioon liittyvistä asioista ja huolistasi. Terveydenhoitaja on alan ammattilainen ja osaa antaa sinulle oikeaa tietoa ja apua. Hän on luottettava aikuinen, kenelle voi jutella mistä tahansa fyysiseen ja henkiseen terveyteen liittyvistä asioista.

Halutessasi voit myös kirjoittaam enemmän Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun. Kannattaa tutustua myös Nuortennetin Terve elämä -osion teksteihin!

Vastaa aiheeseen: huolestunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top