Siirry sisältöön
viltsu

moi!oon 14v poika ja 8.luokalla.olen jotain 148cm pitkä ja kaikki kaverini ovat vähintään 160cm.aina kun välitunti loppuu jään kaikkien jalkoihin koska kaikki ovat minua pitempiä myös 7.luokkalaiset ja se harmittaa.kaupassa ja kaupungilla minua luulaan aina 5.luokkalaiseksi.koulussa kaverini pilkkaavat yhtä poikaa jonka kivekset eivät olleet laskeutuneet 5.luokalla ja minulla ne eivät ole vieläkään laskeutuneet ja penikseni on jotain 6,5cm erektiossa minulla on vain vähän karvoitusta ja seksin on harvassa ja ihan vaaleaa ja kaikilla kavereillani kenen peniksen olen nähnyt on ainakin sen verran lepotilassa ja paljon tummaa ja tiheää karvaa.jotkut myös kävelevät minua päin koulun käytävillä ja sanovat sen jälkeen ”oho oliko siin joku ku en nähny ku oot tommonen kääpiö”olin joskus serkkuni kavereiden kanssa kaupungilla ja ne oli vaan et miten sä voit olla noin lyhyt.ja kaikki tulevat aina eteeni ja sanovat missä sä oot ku en nää sua?ai sä oot siellä alhaalla.saisiko mistään apua?

jokupoika 96

moi, mulla on ton alapään kans sama juttu. karvoja on kasvanu vähän ja erektiossa vain 8cm, mutta kivekset ovat laskeutuneet. mut oon 165cm pitkä ja 15 vuotias. mua harmittaa just toi alapää, esim. kun mennään luokan kans uimahalliin niin pitää piilotella koko ajan sitä ja mulle oli lääkärissä ehdotettu noita hormoonilääkkeitä viime talvena, mut ei meillä ollu varaa semmosiin ku ne on aika kalliita. ei tässä varmaa muuta voi tehdä kuin toivoa että kasvaa. :(

joku

Noh, sillehän ei voi mitään, jos kasvaa hitaasti. Onko suvussasi lyhyitä ihmisiä? Mä oon jääny 160 cm pitkäks, koska mun äidin puoleisessa suvussa on paljon lyhyitä ihmisiä. Oon tosin tyttö. Kaikki toi naljailu ja töniminen on aika huonoa läppää. Jos yhtään auttaa, niin mun setä oli tosi lyhyt nuorena ja nyt se lyö päänsä meidän lamppuihin ja ovenkarmeihin :) Kyllä sä vielä kasvat!

P

Tosi inhottavaa käytöstä kavereilta toi lyhyeksi haukkuminen ja naljailu. uskon että sun kaveris ottaa sen ihan huumorina, mutta susta ei tunnu siltä. Sano reilusti kavereille että se on erittäin ärsyttävää ja masentavaa kun ne kokoajan kuittailee sulle sun pituudestas. Pituus on vain osa ulkonäköä, eikö se persoonallisuuden ja sisimmän pitäis olla tärkein?

Ole ylpeesti oma itsesi!

Tsemppiä sinne suuntaan ~~

Nimetön

Ei lyhyys haittaa ainakaa mua pojas ja oon siis tyttö ja sit toi alapää juttu ni ensinnäki se ehtii kasvaa vielä vaikka kuinka paljon ennen seksii mut ite tyttön en haluis pojalle mitään isoo kaluu koska tytöt miettii sitä et entä jos pojan penis ei mahukkaa sisää…. äläkä huoli koska ensin tyttö rakastuu suhun ja sitte sä vasta ”näyttelet” sun penistäs sille ja ei se sillon enää sua sen takii hylkää :)) oo vaa rohkeesti ittes ja älävälitä mitä muut ajattelee koska mitä sä ajattelet ittestäs on vähintää puolet siitä mitä muut ajattelee sust ;)

Vastaa aiheeseen: huolia…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top