Siirry sisältöön
RB

Eli minnuu huolettaa ku pidän pojist kovasti mut nuo ei tunnu huomaavan minnuu… Mä oon hyvin erilainen/erikoinen ja sellasta ja mua pidetään iha friikkinä. Emmie oo luokkalaisistani jätkist kiinnostunu ku niil ei oo pitkiä hiuksia… Mulla on kavereita, kiva perhe (toisinaan) ja silleen on kaikki hyvin mut mää nii mielelläni viihtyisin jonkun pitkähiuksisen pojan sylis. Pituutta on metrikuuskolme ja painoahan naiselta ei kysytä. Oon kuitenki ihan normi painonen. Pari poikaa on sanonu minnuu kauniiks mut toine ei oo yhtään minu tyyppine ja toine assuu amerikas. Minu elämä on iha kii musiikis. Elämä ilman gunnareita, KISSiä, stonesia ja deep purplee olis kovin vaikiata. Mää asun etelä-suomes, akaas (juu ja asuminen akaas EI OLE kuin lottovoitto). Minä palvon kitaristei, erityisesti tuota Slashii ja Keithiä:) ja Angus Youngille hatunnosto;) minul o vaalean ruskeet lyhyet hiukset, pisamia, kulmikkaat kasvot ja siniset silmät. Itse asias miul o samannäköset posket ku Angelina Joliella. Mä olen kovin romanttinen huolimatta siitä että olen hirviä pessimisti, hyvin sarkastinen ja ironia kukkii. Ilman vastakkaist sukupuolta olisin iha pallo hukas. Ei poikia, ei Slashia. Maailmanloppu. Mä en usko Jumalaan. Miul o aika rokahtava tyyli, pukeudun mustaan. Ja mustaan. Mulla on tosi kova itseluottamus ja ego. Tykkään piirtää mallista ihmisiä. Slashia on aina ilo piirtää^^ minä oon viel aika nuori, mut hormonit hyrrää sadalla… Mun ja mun parhaan kaverin ystävyyssuhde perustuu siitä että me haukutaan toisiamme. Joka ikinen päivä. Me ollaan parhaita kavereita ikinä eikä mulla ikinä oo yhtä hauskaa kenenkään muun kans:D hassu juttu… No mut tämähän on suunnattu pääasias pojille… Nojoo.

RB

Emmie muut ku sitä vaan et haluisin kovin tietää et olisko kukaan poika kiinnostunu minukaltasest tytöst? Vai eikö rock’n’rollia rakastavaa tyttöä huomaa kukkaan? Mie varmaa keski-ikäsenä etin ittelleni kumppanii… Etin jotain jota ei oo. Pitäs kai olla joku v*tun massabimbo jos haluu pojan. Ja sillonkaan se ei oo mitää rakkautta.

Your time will come

Joo, älä huoli :) vaikutat just loistavalta persoonalta ja muutenkin sehä on parasta olla omalaatunen ja uniikki, eikä vaan samanlainen ku kaikki muut! <3 Samoi hyvä itseluottamus ja romanttisuus on ainaki must loistavii piirteitä ^^

Ace

Kiva kuulla;)

Vastaa aiheeseen: Huoliks sie minnuu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top