Siirry sisältöön
Lilvili

Minulta leikattiin aivokasvain vuonna 2011 kun olin kymmenen. Joudun ottaa paljon lääkkeitä. Äitini joka viikko sanoo ”hyi ….. Sä oot läski” Mä haluisin liikkua mutta en pysty koska hengästyn helposti sairauden takia. Haluaisin mennä salille, mutta kukaan ei suostu viedä minua sinne koska he häpeäisivät minua, koska olen muka liian nuori, vaikka nuoremmat kaverini käyvät salilla. En tiedä mitä teen että itsetuntoni parantuisi, ja että pystyisin liikkumaan paremmin.

Nimetön

Harmi kuulla että sun asiat ovat tuolla laidalla :(
Itse en käy saleilla tms, mutta kävelen välillä (eli pyöräily ja kävely on ilmaisia harrastuksia joita melkein jokainen voi harrastaa) ja tanssin.
Lisäksi voisit vaikka kysyä sun kavereiltasi että menisitte yhdessä tai jos se ei ole kovin kaukana ainahan sinne voi kävellä ja pidemmät matkat pääsee pyörälläkin.

Itsetunto paranee kun oppii hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, vaikka joka aamu menet peilin eteen ja sanot että ”minä olen kaunis ja arvokas ja omalaatuinen” koska se on totta :) hyvä itsetunto ei koskaan saisi olla kiinni lättänässä mahassa tai muussakaan ”itsensä muuttamisessa toisten mielipiteiden perusteella” vaan siinä että tykkäät itsestäsi ja opit arvostamaan itteäsi :)

Paljon tsemppiä ja siunausta, ja hyvää kesää!

piupiu:3

Kävely ois paras :3 juu..salila käynti kandeis kanssa :D tääl päin salil käy -00 mut -99 käy kans ite oon kans toi99 salil en enåä käy :D kuin kaukana sali siel o?maksaako?sil jos voisit kävellä sinne? Ja sano äitelles suoraan et mult susta tuntuu ku sanoo sua pulleeks…

John

Kävelyhä on hyvää liikuntaa. Ja haistata vaa takas jos mutsis alkaa tolleen sulle puhumaan, idioottimaista käytöstä..

Vastaa aiheeseen: Huono itsetunto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top