Siirry sisältöön
Moromoro

Mistä tiedän että mikä esim. kasvorasva käy mun iholle, tiiän että joltai niitten ”asiantuntijalta” voi kysyä, mutta mistä sellasen löytää? Onko naamarasvoja, kasvovettä ja suuvettä tavallisessa ruokakaupassa esim. prismassa tai citymarketissa(en tarkota mitään erikoisliiketta)? Ku täällä sanotaan että niitä ois hyvä käyttää. (Mulla ei oo mitää tällasta ku äiti ei osta mulle) Onko jotai muita perus hygieniatuotteita joita kannattais ostaa?

juu…

On esim. Dödö, käsirasva… ei mun mielestä muuta!

Muuten, yhessä vaiheessa mietin itekki…?

HotChocolate

Heippa! :)

Jos koet ettet tiedä mitä tuotteita tarvitset tai mikä niistä sopii sulle, sanoisin että kannattaa käydä vaikka apteekissa tai jossain erikoistuneemmassa liikkeessä edes kysymässä että minkälaiset tuotteet mulle kävisi.
Veikkaan että myös koulun terkkari tms. voisi hyvällä tuurilla osata neuvoa varsinkin jos sulla olisi vaikka aknea tai tosi kuiva iho?
Esim. kasvorasvoja on monenlaiselle iholle (esim. Normaali-, kuiva-, rasvainen- ja sekaiho kuten myös herkälle iholle) ja tottakai mitä vähemmän lisäaineita (esim. parabeeniton, hajusteeton, väriaineeton yms, on hyvä koska ne harvemmin aiheuttaa allergisia reaktioita ja parabeenitkin on yhteydessä erilaisiin ongelmiin) niin sitä parempi.
Mä en itse käytä paljonkaan säännöllisesti mitään rasvoja tms. joten ei ne nyt mitään välttämättömiä ole jos tuntuu ettet tarttisikaan. En usko että yleisten supermarkettien myyjät osaa niin hyvin neuvoa tällaisissa asioissa koska heitä ei ole siihen erikseen koulutettu, toki erilaisia yleisrasvoja on ja varsinkin herkkäihoisten tuotteet yleensä käy kaikille siinämielessä ettei rasita ihoa ja ne on aika hellävaraisia.
Noita kaikkia mainitsemiasi kyllä pitäisi löytyä normaaleista kaupoistakin joten sieltä nyt varmaan ekaksi kannattaa kysyä jos sellaisia haluat/tarvitset :) apteekit ja erikoisliikkeet on sitten vähän asiantuntevampia ja sieltä monesti löytyy laajempi valikoima tuotteita erilaisiin tarpeisiin tietty kalliimmalla hinnalla varustettuna, mutta lähikaupasta on ihan hyvä aloittaa kun ei sulla varmaan mitään ääretöntä tarvetta kaikille rasvoille kuitenkaan ole? :)
Siunausta ja hyvää loppukesää!

Vastaa aiheeseen: Hygienia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top