Siirry sisältöön
Not normall

Oonko oikeesti ihan kuusta tullu hullu. Mä en tykkää käydä suihkussa!! Saatan olla viikkojakin ilman suihkussa käyntiä!! Onko tää normaalia ja oonko ainut joka kärsii ongelmasta

joku

Itse tykkään käydä suihkussa, virkistää kivasti aamulla. Yritä käydä siellä! Onko sulla kylpyammetta?

et oo hullu

En mä ny tota normaaliksi sanois, mutta en myöskään epänormaaliks. Toiset ei vaan tykkää kaikesta, sä et tykkää suihkusta. Onhan ihmisiä jotka inhoo vaikka hampaiden harjausta, tai vaikka sheivausta. Mut älä kuitenkaan jätä menemättä sillä tekosyyllä ettet tykkää mennä. Jos oikein yrität, oon varma että löydät keinon käydä suihkussa säännöllisesti ilman ongelmia, vaikkei se sua saa hymyilemään.

juu…

On esim. Dödö, käsirasva… ei mun mielestä muuta!

Muuten, yhessä vaiheessa mietin itekki…?

HotChocolate

Heippa! :)

Jos koet ettet tiedä mitä tuotteita tarvitset tai mikä niistä sopii sulle, sanoisin että kannattaa käydä vaikka apteekissa tai jossain erikoistuneemmassa liikkeessä edes kysymässä että minkälaiset tuotteet mulle kävisi.
Veikkaan että myös koulun terkkari tms. voisi hyvällä tuurilla osata neuvoa varsinkin jos sulla olisi vaikka aknea tai tosi kuiva iho?
Esim. kasvorasvoja on monenlaiselle iholle (esim. Normaali-, kuiva-, rasvainen- ja sekaiho kuten myös herkälle iholle) ja tottakai mitä vähemmän lisäaineita (esim. parabeeniton, hajusteeton, väriaineeton yms, on hyvä koska ne harvemmin aiheuttaa allergisia reaktioita ja parabeenitkin on yhteydessä erilaisiin ongelmiin) niin sitä parempi.
Mä en itse käytä paljonkaan säännöllisesti mitään rasvoja tms. joten ei ne nyt mitään välttämättömiä ole jos tuntuu ettet tarttisikaan. En usko että yleisten supermarkettien myyjät osaa niin hyvin neuvoa tällaisissa asioissa koska heitä ei ole siihen erikseen koulutettu, toki erilaisia yleisrasvoja on ja varsinkin herkkäihoisten tuotteet yleensä käy kaikille siinämielessä ettei rasita ihoa ja ne on aika hellävaraisia.
Noita kaikkia mainitsemiasi kyllä pitäisi löytyä normaaleista kaupoistakin joten sieltä nyt varmaan ekaksi kannattaa kysyä jos sellaisia haluat/tarvitset :) apteekit ja erikoisliikkeet on sitten vähän asiantuntevampia ja sieltä monesti löytyy laajempi valikoima tuotteita erilaisiin tarpeisiin tietty kalliimmalla hinnalla varustettuna, mutta lähikaupasta on ihan hyvä aloittaa kun ei sulla varmaan mitään ääretöntä tarvetta kaikille rasvoille kuitenkaan ole? :)
Siunausta ja hyvää loppukesää!

suihkupakko

Jos en pääse suihkuun en mene nukkumaan ainakaan omaan sähkyyni. [viestistä poistettu osa]

Vastaa aiheeseen: Hygienia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top