Siirry sisältöön

Hyväksytään kaikki paitsi ne jotka ajattelee eri lailla.

ei näin, tää sukupolvi on menetetty

Miksi nykyään tää maailma on mennyt niin hulluksi että heti aletaan cancellaan jos kertoo faktoja, esim ettei miehet saisivat osallistua naisten urheilu sarjoihin. Kaikki on nykyään asenteella että ”hyväksymme kaikki ja emme hyväksy väkivaltaa”, mutta sitten jos sanoo mitään heidän mielipiteitä vastaan niin tappouhkauset, doxaukset ja ahdistelu alkaa.

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Toi otsikko on niin totta! Esim mun koulussa opetetaan evoluutiota kaikille, ite en usko evoluutioon. Miksi ei hyväksytä niitä, jotka ajattelee toisin, esim helluntailaisia?(en oo varma kirjotinko oikein). Tosta urheiluasiasta, en ite vois koskaan osllistua urheilukisoihin, koska oon intersukupuolinen…-.-

Tää sukupolvi ei ole menetetty

Kyllä, cancel-kulttuuri, tappouhkaukset, doxaukset ja ahdistelu on hyvin väärin. Uskon, että tarkoitat tuolla urheilujutun miehillä transnaisia. Transnaiset saavat osallistua naisten urheiluun, koska he ovat naisia. Samoin transmiehet saavat osallistua miesten urheiluun, koska he ovat miehiä. Suosittelen katsomaan aiheesta YouTube-videon ”The problem with sex testing in sports”, jonka on julkaissut Vox.
En yritä nyt ahdistella tai cancellata sua. Se on fakta, että miehet eivät saa osallistua naisten urheiluun, mutta jos kyse on transnaisista, koko juttu on ihan eri. Jos jonkun faktat ovat todistetusti virheellistä tietoa, ihmisillä on oikeus kohteliaasti korjata asia. Mutta se korjaaminen täytyy tapahtua kohteliaasti.

Asiamies

Tää sukupolvi ei ole menetetty: Ongelma on se, että miehet, jotka vaihtavat sukupuoltaan ja tulevat transnaisiksi, ovat etulyöntiasemassa naisia kohtaan. Mies on naista keskimäärin vahvempi ja nopeampi, sekä miehen hormoonit ovat sitten liian ylivoimaisia naisiin nähden. Suositelen lukemaan muutama juttu näistä transnaisten uhreilumenestyksestä naisten kisoissa. Eräs transnainen voimannostaja oli helposti voittanut ”alkuperäiset” naiset, koska – noh, oli vähän niin kuin syntynyt mieheksi.

Fakta on myös valitettavasti se, että uskomus transihmisiin ei ole vahva – en tarkoita, että ihmisiä, jotka kokevat ja ”ovat” toista sukupuolta, ei olisi olemassa, vaan että uskomus siihen että ihminen pystyy todellakin muuttamaan sukupuolensa, ei ole kaikkien mielestä totta.

Itse otsikko: Täysin samaa mieltä! Ihmisten toisia mielipiteitä pitää kuunnella ja näyttää omia tunteitaan esiin. Woke ja cancelointi ovat valitettavast nyky-yhteiskunnassa liian voimakkaassa asemassa, jossa yritetään hiljentää mielipiteitä ja se EI OLE OK.

Eikö ole?

”Tää sukupolvi ei ole menetetty”, olen mies. Pääsenkö naisten sarjaan sanomalla, että koen itseni naiseksi ja minut pitää päästää naisten sarjaan? Jos se ei riitä, riittääkö se, että leikkaan sukuelimeni irti ja sanon että katsokaa, en ole mies? Olisi typerää, jos pääsisin.

Tutkimusten valossa sukupuolten välillä on ero fyysisessä suorituskyvyssä: keskimääräinen nainen on heikompi kuin keskimääräinen mies. Jos kahteen sukupuolisarjaan jakaminen tuottaa ongelmia ja sarjat yhdistetään, voin kuvitella, että monen naisurheilijan ura päättyy. Esimerkiksi keihäänheitossa naisten maailmanennätys on vain noin 73% miesten maailmanennätyksestä. Tasa-arvoistahan tämä olisi. Miehet sattuvat olemaan keskimäärin vahvempia, joten urheilukilpailuissa nähtäisiin silloin lähinnä miehiä. Ainut mielestäni järkevä ratkaisu esittelemääsi tilanteeseen voisi olla naisten sarja ja ”vapaa sarja”. Naisten sarjaan osallistuvat vain naiset ja vapaaseen sarjaan miehet ja halutessaan naisetkin.

Alkuperäisen kirjoittajan kanssa olen samaa mieltä siitä, että nykyään puhutaan paljon, että hyväksytään kaikki ihmiset ja mielipiteet, mutta ei siedetä lainkaan kritiikkiä omaa mielipidettä kohtaan. Ja tämä urheilujuttuhan on vain yksi monista mahdollisista tilanteista. Lievimmillään kieltäydytään kuuntelemasta vastapuolen argumentteja ja intetään oman mielipiteen oikeutta, pahimmillaan ryhdytään edellä mainittuihin tekoihin.

Vastaa aiheeseen: Hyväksytään kaikki paitsi ne jotka ajattelee eri lailla.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top