Siirry sisältöön
””

Kuuntelen siis kyllä tätä valtavirtaa mitä top 50 listoilta löytyy jne. Mutta kuuntelen myös tosi mielelläni esim.jazzia tai muuta sen tapaista vähän ”vanhemmantyylistä” musiikkia. Tää mun nykyinen kaveriporukka on suurimmaks osaks ok asian kans mut jos kuunnellaan vaikka yhes musiikkii nii nää mun jutut on aika usein nounou ja ne skipataan. Muutaman kerran on kyl kysyttykkin että kuunteleks mä oikeesti jotain tällasta. Nyt oon menos uuteen kouluun ja koko kaveriporukka vaihtuu ja vähän hermostuttaa ettei ne oikeen voi hyväksyä/samaistua edes sen vertaa mitä nykyiset. Musta jotenkin alkaa tuntua että oon tyylii ainoo mun ikänen (15v) joka kuuntelee tai ees ymmärtää tällasta musiikkityyliä ja osaa arvostaa vähän vanhemmantyylistä kulttuuria.

Goottityttö

Heippa!

Ite rakastan kuunnella rokkia ja metallia, aika rajuakin sellaista. Esim saatetaan laulaa verestä ja saatananpalvonnasta, mut ite tykkään kuunnella sitä tosi paljon. Kukaa mun kaveri ei semmosta yhtää kuuntele ja niille se et kuuntelen rokkia ja metallia on ok. Mullekkin on sanottu et mitä kuunteletsä tämmöstä? Mut oot vaan se oma itses ja ylpeä siitä mitä kuuntelet. Se on se sun juttus ja kukaa ei voi siihen noin vaa vaikuttaa :). Jos nautit siitä anna palaa! ❤

Kpop-girl

Hei!!
Multaki ollaan joskus kiusattu siitä mitä musiikkia mä kuuntelen ja siis kuuntelen korealaista pop musiikkia ja ne myös jossai vaihees alko jopa haukkuu ja kiusaa et mä kuuntelen kpoppia?! No se on vaan hyväksyttävä muiden mp, mutta muista ettei kukaan saa muuttaa ite itseäsi, joten ole itsesi ja älä hyväksy mitä muut sanovat:)

Hellurei

Moi!

Hienoa että kuuntelet sellaista musiikkia mistä pidät. Kaikki saa olla juuri sellaisia kun itse haluaa. Voisit vaikka ehdottaa kavereillesi että olisi kiva jos kaikki saisivat valita vuorotellen omat biisit? Ja heillä ei ole oikeutta pilkata musamakuasi! Minusta se kuulostaa varsin jännältä!❤

tyyppi 15 v

joo vähän sama kuuntelen eniten jotain 70-90 luvun rockia/alternative musaa ja monia bändejä joista kaverit ei oo kuulukkaan mut on kans hyvä jos on ympärillä väkeä jotka jaksaa vaikka välillä kuunnella sunki musaa jos aina kuuntelette sitä top hits kamaa mitä kaikki kuuntelee :-) plus jos oot ylpee sun omasta mausta nii vaikutat muillekkin siistiltä! itsevarmuus on avain! ei kannata stressata!

Väsynyt.

Hei! Mulla on melkeen sama juttu, mut jätetään yleensä ulkopuolelle (ja kiusataan, esim. Haukutaan) koska kuuntelen K-Poppia, eniten BTS. Usko vaan, löydät kyllä tyyppejä ketkä kuuntelee saman tyylistä musiikkia. Itsekin oon pikkuhiljaa alkanut sellasia löytämään! :)

-88

Taidan olla reippaasti keskivertoa vanhempi kuin muut keskustelijat näillä sivuilla, mutta menkööt :)

Olin itsekin samassa tilanteessa yläasteella, tuolloin fanitin J-poppia & animea. Kummatkin jouduin pitämään salassa (2000-luvun alussa kumpikin oli nevahööd -juttuja Suomessa) kun olin jo ennestään koulukiusaajien kohteena videopelien ja rillien takia, eli voin todellakin samaistua alkup. postaajan ahdinkoon.

Edellä tulikin jo tosi hyviä vastauksia:
1) Älä anna muiden muuttaa sinua, kukaan muu ei päätä mistä tykkäät ja mistä et.
2) Muiden dissaaminen eriävien mieltymysten takia, kuten just musiikkimaun, on tyhmää. Jos joku tyyppi oikeasti vetää herneen nenään siitä, että joku poikkeaa ”harmaasta massasta”, se viestii henkisestä köyhyydestä ja erilaisuuden pelkäämisestä.
3) ”Ja seuraavaksi kuunnellaan mun biisi!” on reilua, pointsit Hellurei -nimimerkille!
4) AINA löytyy ihmisiä, jotka tykkää/dissaa samoja juttuja kuin sä. Veikkaan että alkup. postaajan tapauksessakin osa kaveriporukan tyypeistä ”fanittaa” listahittejä ihan vaan sen takia, ettei muut leimaa heitä ”oudoiksi”.

Ja korjatkaa jos oon väärässä, mutta jazzin suosio on ollut viime vuosina nousussa. Ei ehkä niinkään perinteinen jazz, mutta Electro Swing -genre on maailmalla aika suosittua (ei oo vielä rantautunut Suomeen, mutta ehkä parin vuoden sisällä?).
Jos kiinnostus heräsi, googleta ”Electro Swing”, ”Caravan Palace” tai ”Parov Stelar”.

Queenie :D

Moi! Mä ite oon Queenie (Queen fani) ja mua vähän haukutaan siitä kans. Oon siis 11v ja ainut koko koulusta kuka tykkää 70-80 luvun musiikista. Joo en ees tiiä et miks mä sanoin tän, muute vaa… joo moro!

Maalaisjuntti

Kirjoita Spotifyn hakuun Lempi musaa niin mun lista löytyy sieltä

ViiPeRz

Moi!
Mä kuuntelen enimmäkseen vaan rap-musiikkia ja tuntuu että vaan 1 mun kavereista tykkää samasta musiikista kuin minä ja meidän kaveriporukkaan kuuluu noin 15 ihmistä.

14v

Moi!
mua kiusataan siitä että kuuntelen kpoppia ja oon Robinner,kuuntelen Robinnia koska, sen asenne on aivan upee, se on hyvä esikuva, sen musat: antaa voimaa jaksamaan,rentouttaa, antaa tilaa surra ja antaa positiivist energiaa.. mut mua kiusataan sen takia kans mun ulkonäön kans..se sattuu koska ne ei ymmärrä kuinka paljon ne merkkaa mulle…välil koen pitäiskö unohtaa kaikki mistä tykkään.. :(

Tyttö16v

Moi!
Mua kiusattiin kans pienempänä mun musiikkimaun takii. Nykyään kaikki lähinnä pelkää mua, koska kuuntelen punkii ja death metallii ja käytän mustaa eyelinerii ja hakaneiloi yms. Kaikkia ei voi miellyttää, vaikka kuinka haluis. Kannattaa vaan olla sitä mitä on ku olla sellane mitä ei oikeesti oo.

jazz22

jazzit huutamaan vuaan

BLACKPINK in your area

Joo mäki kuuntelen ”erikoista” musiikkia, k-popista tosiaan kyse, etenkin BLACKPINK. Tein musiikin esitelmää k-popista ja porukka rupes haukkuu. Ei tiedä että kuuntelemiakin sitä, luulivat vain esitelmän aiheeksi. Ehkä parempi niin, en kaipaa vaikeuksia

unelmoiva fennekki

Mie kuuntelen todella sekalaista musiikkia eikä minullakaan kaikki kaverit välttämättä ymmärrä miten pystyn kuuntelemaan niin paljon erillaisia juttuja, mutta muista että vaikka musiikki makusi eroaisi jonkun toisen musiikki mausta se on HYVÄ juttu, koska musiikkikin on osa sinua eivätkä muut voi siihen vaikuttaa ja ystäväsi tuleva varmasti ymmärtämään sen.

Vastaa aiheeseen: Hyväksyttyä musiikkia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top