Siirry sisältöön
idiot

Miks mä en voi olla normaali cool ja kiva ihminen!? Miks mun pitää olla tämmönen [osa tekstistä poistettu], joka tuntee kaiken tosi voimakkaasti, ei jaksa/pysty harrastaa liikuntaa paljon tai syyä terveellisesti ja sopivasti!?! Kukaan ei tykkää musta enkä tuu koskaan saamaan poikkista tai kavereita!! Vihaan itteeni yli kaiken [osa tekstistä poistettu]! Voitteko auttaa jotenki, vaikka tuskin pystytte. Juu, [osa tekstistä poistettu], ja älkää yrittäkö väittää vastaan, se on täysin totta, te ette oo vaan tavannu mua, ni ette tiiä kuin hirvee *** oon. [osa tekstistä poistettu].

(Älkää käsittäkö väärin! En hauku yms tässä viestissä ketään muita kuin itseäni! Kaikki muut ovat ihania ja täydellisiä yksilöitä, paitsi minä! [osa tekstistä poistettu])

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei nimimerkki idiot,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Suonjar❤️💚💛💙

Täyttä paskaa. Ensinnäkin, jos sanot muita ihaniksi ja täydellisiksi, olet mukava, huomioonottava ja kiltti. Toiseksi, sanoit, että haluat olla normaali. Se on täysin ymmärrettävää ja tavallista, että tahtoo niin, mutta normaalina oleminen on yllättävän tylsää. Olin joskus (aika onnetonta elämää). Lisäksi tunnet kaiken voimakkaasti. Darling, sen nimi on nuoruus. Nuorena kaiken tuntee niin. Mä sain kerran hirveen raivokohtauksen jostain niin mitättömästä asiasta, etten enää edes muista sitä. Ja jos jostain voidaan aloittaa, mä voin olla sun kaveri. Eli…

Hei, mä oon Suonjar❤️💚💛💙! Oon 09 tyttö Etelä-Suomesta. Isä on saamelainen ja äiti suomalainen, mikä tekee välillä elämästä vähän hankalaa, koska:
Suomalainen kulttuuri = ei mitään kontaktia tuntemattomiin suomalaisiin
Saamelainen kulttuuri = tutustutaan mahdollisimman paljon uusiin ihmisiin, kätellään ja halaillaan
Tykkään farkkutakeista, koriksesta, tanssista ja viulunsoitosta. Nyt on sun vuoro kertoa ittestäs. Kuka oot? Mistä oot? Mistä tykkäät? Mikä ketuttaa? Ollaanko kavereita?

Bubbles🔵

Samaistun osittain tuntuu et kaikki muut bilettää ja käyttää jotai vapee tai juo tai vetää jotai ja mä en eikä mulla oo paljon kavereita ja tuntuu et ny ku alko kesäloma ei nähä ollenkaa vaik haluisin hehe ja tuntuu siis et oon ihan vauva kun en tee mitää siistii

Spageli

kuules, en mäkään mikään normaali ole, oon kaukana normaalista, ku en halua käyttää mitään päihteitä jne.. mäki tunnen asiat voimakkaasti, ja koen että se on jollain tavalla hyvä asia, joskus ei mutta eihän kaikissa asioissa tarvitse olla hyviä puolia.

vaikka susta tuntuu että kukaan ei tykkää susta, kyllä edes joku susta tykkää ja välittää, usko pois :)
jos alkaa tuntuu että seinät kaatuu päälle, ja maailma huutaa pelkkiä vastoinkäymisiä, oisko puhuminen jollekkin hyvä idea. se että edes kirjotit näistä niin se on jo iso askel, olen ylpeä👏🏻👏🏻

muista että vaikka et oo täydellinen, niin sä riität. ketään ei oo rakennettu täydelliseksi :)

Vastaa aiheeseen: hyvästi kaikki.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top