Siirry sisältöön
maikkimaa

Moi
Mul on 3 isosiskoo 24, 19,18,ja kaks isoveljee 23, 16 sit oon mä 14/99 ja sit viel pikkuveli 9
Oon vanhallislestadiolainen vantaalta ja kerron tässä nyt parista mun murheesta asiat ei oo enää kuten ennen. ):
Noin kaks vuotta sitte mun tällä vanhimmalla siskolla oli yks lapsi ja toinen mahassa ja kaikki oli hyvin. Noin kaks vuotta sitte alko tuntuu et kaikki ei oo kuten enne huomasin sen siitä että tän mun siskon mies oli todella usein töissä enkä nähnyt sitä kolmeen kuukauteen ja ennen olin nähnyt häneet monta kertaa viikossa. Eräs kaunis kouluaamu herään ja menin aamupalalle äiti siinä oli juomassa aamukahvia ja aloin ihmettelee äänee et missä iskä on ja sit äitil tuli vaa kyyneleet silmii ja,kerto et mun siskon mies oli uhannu lyödä mun siskoo ja sit aloin vaa itkee ja laitoin yhelle hyvälle koulukaverille viestin mis luki jotai en enää yhtää muista et mitä sille laitoin mut sit mun oli pakko lähtee kouluu ku luulin et mul ois ollu enkun tukkari mut meen koululle ni ei meijän ope tullu ku se ei ollu muistanu kertoo mulle et sitä ei oo ju meil oli sillo retkipäivä. Sitte laitoin taas sille kaverille viestii ja kerroin et mul ei ookkaa tukkarii ja itkin vaa koulul. Sit tää kaveri sano et se lähtee mun luokse ja se tuli tosi nopeesti se oli varmaa juossu sinne koululle et pääsee tukee muo. Ja halattii vaa pitkää ja itkin ni seki alko itkee halattii yli viis minuuttii ilman et puhuttii yhtää mitää. Sitte irrotin ja yritin puhuuvmut vaikeetahan se oli. Sitte kaikki luokkalaiset alko tulee koululle (olin jo lopettanut itkun) kaikki kysy mikä mul oli enkä ois halunnu muille puhuu ja yritinki selittää.et sori mut en haluu nyt puhuu mutta yks sit kysy tosi monta kertaa ja ikäänky pakotti mut kertoo se oli iha hirveet kertoo sille ku en ois halunnu. Sitte lähettii särkkiksee ja yritin et vietän kivaa ja en miettis mitää ja kivaa pystyin viettääbmut tottakai tää oli mielessä. Sit viel en pystyny puhuu täst en mun sisko eroo ni mun parhaille kavereille ja neki oli ihmeissää ja yritti kysyy et onks kaikki hyvi ni valehtelin vaa ja sanoin et kaikki on hyvi. Totuuden kerroin vasta alkukesästä eikä ne onneks suuttunu mulle vaik olin valehellu. Sit hetken pääst tää mun BFF sano ettei enåä oo mun bestis ja sit siitäki tuli tietenki suruu vaik ollaa edelleenki hyvii frendei.

Nyt sitte oon kasilla ja koulu on alkanu menee tosi huonosti entisee nähde ja äiti haukkuu muo jatkuvasti vaik mun ka on 7,8 ennen oli.8,6. Se haukkuu nii paljon et nykyää joka ilta vaa itken. Oon aina tosi väsyny just äitin takii ku joudun tekee paljon kotitöitä ja äiti vaa haukkuu et oon patalaiska. En kerkee ku illal vast 9 jälkee alkaa lukee kokeisii ja siks ain tulee jotai kutosii.

Oon myös lihava oon 168,5cm pitkä [osa tekstistä poistettu] mut mul eivaa oo aikaa lähtee lenkille ja näi

John

Eihän se oo kivaa kuunnella haukkumista päivä toisensa jälkeen. Asutko isän ja äidin kanssa yhdessä vai ovatko eronneet? Jos koittaisit jutella iskän kanssa jos äiti kerran vaan haukkuu? Tsemppiä :)

Vastaa aiheeseen: hyvin ei nyt mee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top