Siirry sisältöön
98tyttöw

Olen siis 14w tyttö ja mul on kaukosuhde poikaystävä, nähään joka toinen vklp yms. Nyt kuvioihin on tullut yksi poika josta on tullu tosi tärkee. en oikeastaan tiiä, ei mul kai sitä kohtaan oo mitään tunteita, ja se onki mun parhaan kaverin kans yhes ku autoin ne yhteen. Ongelmana on siis se että kun näen tämän pojan ja parhaan ystäväni yhdessä (vietämme aikaa kolmisin usein) mulla alkaa hirvee angsti [osa tekstistä poistettu] Sillon kun paras kaverini ei ole siellä, me saatetaan nukkuu saman peiton alla, se kyytsää mua mopollaan, käydään yhes kaupungis ja tehään kaikkee kivaa. Usein myös se lohduttaa mua. Vietän aikaa tän pojan kanssa enemmän kuin parasystäväni, vaikka se ei olekaan oikein. ollaan puhuttu yhessä sille tytölle (ja myös mun poikakaverille) et ei meidän välil tuu oleen mitään, mut mua jotenki pelottaa et joskus kuitenki tapahtuu jotain, silti en voi luopua hänen kanssa olemisesta. Ollaan me kyl huomattu et se tyttö ei oikeen pidä siitä et lainailen sen poikaystävän vaatteit yms. Mitä teen, jotain viisaita neuvoja?

Arttu – Verkkari

Moikka!

Kiva kun kerroit asiastasi.

Suhteet ja seurustelu ovat aina mukava asia :) Kenelläkään ei saisi olla seurustelulle mitään vastaan (suhteisiin ylipäätään). Jokainen saa seurustella kenen kanssa haluaa :)

Voisit ottaa asian puheeksi tämän ko. henkilön kanssa siitä, miten asiat ovat.

Jos pelkäät, että seurustelusuhteesi loppuu, se ei ole vakava asia :) Voit ottaa tämänkin asian esille poikaystäväsi kanssa.

Joskus on hyvä viettää aikaa seurustelukumppanin kanssa, ei aina tarvitse ystävien kanssa. :)

Ja noista vaatteista, että toisen vaatteita saa lainailla (kunhan vaan muistaa palauttaa ne).

Asiat selviää puhumalla :)

Pärjäilehän asiasi kanssa! :)

Nimetön

Ei oo kauheesti tähän neuvoo muuta ku että ole rohkeesti pojan kanssa. Jos kaverisi alkaa.siitä sinulle valittaa ettei se ole kivaa, sano että hän on vain kaveri sinulle. Onhan sinulla poikaystävä josta välität. Sano myös että hän saa pitää pojan itsellään ja anna hänelle neuvoja lisääkin. Ja sano poikaystävällesi että välität hänestä enemmän kuin kenestäkään muusta pojasta. :)

girl15

Itse olen ollut aika samanlaisessa tilanteessa. Seurustelen itseäni vuotta vanhemman pojan kanssa joka muutti jatko-opiskelujen perässä 50km päähän. Näemme suurin piirtein yhtä usein kuin tekin (: kuvioissa on myös muutama muu poika jotka ovat selvästi vihjailleet olevansa kiinnostuneita. vaikka rakastan poikaystävääni pelkään että jtn tapahtuu… neuvoisin sinua selvittämään asian kaverisi kanssa (: saahan sinulla tietenkin muita poikakavereita olla, poikaystäväsi on hyväksyttävä ettei voi omistaa sinua. Vaatteitten lainaamisesta en oikein tiedä, itse en niin tekisi mutta ei kai siinä mitään pahaakaan ole :) tsemppiä !

Vastaa aiheeseen: i dont no

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top