Siirry sisältöön
idiootti

vittu en enää jaksa tätä kaikkea [Osa viestistä poistettu.]

Nuortennetin yllapito

Hei,

Hyvä, kun kirjoitit tänne. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka voivat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Vaikka tuntuu, että elämässä ei juuri nyt valoa meinaa näkyä, niin uskon, että toivoa on. Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

04tyttö

[Viestistä poistettu osa] tai niinku en jaska tehä enää yhtää mitää koulu menee päi perset
harrastin enne 4krt viikossa taekwondoa mut nykyöää en vaan jaksa mennnä treeneihi enkä tehä mitään muutakaan. en uskalla kertoo porukoille mut oon kertonu mun parhaallle frendille ja poikystävälle näist mun tunteista
mitä mun pitäis tehä

Nuortennetin yllapito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Hyvä, että olet kertonut ajatuksistasi, mutta olisiko mahdollista, että kertoisit vielä jollekin luotettavalle aikuiselle, joka voisi auttaa? Yllä olemme listaneet eri tahoja, jotka voisivat auttaa suakin, voimia sinulle avun etsimiseen! <3

 

Vastaa aiheeseen: i hate my life

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top