Siirry sisältöön
fel<33 [Osa nimimerkistä poistettu.]

millast musaa kuuntelette:)?
ite kuuntelen mm… blind channel, levent geiger, käärijä, KUUMAA!!!!, viivii, jcke, måneskin, tate mcrae JA SHAWN MENDESII!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mites teil muuten menee itte menee iha jees ihastuksee semmone viharakkaussuhde jos niin voi/saa sanoo:D mut joo
palaillaa tulkaa juttelee ihanat! <3

r: felkku

Sinililja

Mulla kaikkein kuunnelluimmat tällä hetkellä taitaa olla Levent Geiger, Imagine Dragons ja Tuure Boeliuksen uudet biisit. Niiden lisäksi on joitain yksittäisiä biisejä artisteilta/bändeiltä, joilta en kuuntele muuta musaa. Shawn Mendes tuli yt musicissa vastaan tossa muutama päivä sitten ja en oikein osaa päättää, tykkäänkön vai enkö (nyt kun sanon näin, niin varmaan huomenna kuuntelen ihan fanina).

Mulla on kans yhteen tyyppiin suuntautuvia ”vihaan rakastaa sua”- ajatuksia. Pelkään, että olen ihastunut siihen, mut mä oikeesti vihasin sitä vielä jokin aika sitten… Nyt en tiedä enää… Toisaalta, se on hirvee tyyppi, mut toisaalta… Hitto, mä oon ihan ulalla mun tunteista.

fel<33

moiii:) kiva ku tulit juttelee tänne:)

miten sul menee niinku muuten? esim mist päi, ikä ja tällee:)
joo mul on tähä jätkää semmoset ”vihaan mut silti rakastan sua” tunteet eli ollaa samoil viivoil tai silleesti:)

ite [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.], 09, 7 luokkaa täl hetkel
palaillaa taas<33

Spageli✨

ite kuuntelen amy winehousea ihan jumalattomasti, ja (g)i-dleäki jonku verran :) mul menee ihan ok, ei ihan hyvin mutta joo…

Finland🇫🇮

Ite kuuntelen sabatonii ja niinku suomalaista kansallis musiikki esim Sibeliuksen juttuja ja sitte saksalaist musaa vähän esim rammstein ja kino

Prinzu💚

Mää oon itte huono löytämään sellasta musiikkia mistä tykkään. Täl hetkel kuuntelen vaan Michael Jacksonia, Queenia ja imagine dragonsia. Joiltain artisteilta saattaa olla jotai yksittäisii biisei mistä tykkään, mut noi on kyl ihan lempparit.
Ittellä kans menee hyvin, tykkään piirtää ja tehdä käsillä paljon kaikennäköistä. Askartelu ja kaikennäköset käsityöt on kivoja.
Itte en taas oo varma siitä, et oonko ihastunut yhteen tyyppiin vai en. Mut luulen että en. Eli toisin sanoen mulla ei vissiin tällä hetkellä mitään ihastusta löydy.
Ja mielelläni juttelen täällä kaikkien kanssa!
Toivottavasti jutut jatkuvat täällä.
Moikka!

Vastaa aiheeseen: i want to knowwwwwwwwww<33

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top