Siirry sisältöön
aom

OK. Siis tilanne on semmonen että oon ysiluokkalainen poika, ollut tosi rakastunut yhteen samaan tyttöön jo pari vuotta! Ongelma: Kerroin sille jo seiskan alussa tunteistani ja se oli et ok, kyl mäki susta tykkään mut en ihan noin paljo. Sen jälkeen ollaan lähetelty sillontällön sähköpostia ja tekstareita ja tavattu nopeasti joskus ohimennen. Haluaisin tosi paljo viedä juttua eteenpäin mut en tiedä yhtään mitä se ajattelee enkä kehtaa kysyä jos oonki ymmärtäny kaiken aivan väärin. Kerran ku pistin yhen viestin loppuun et ”oot mulle tärkee” ja se sano et mustakin on tullu sille tärkee. Viime talvena sain ekalta luokalta jatkuneen koulukiusauksen suurinpiirtein loppumaan, mut jos kukatahansa kuulis et mulla on tyttöystävä niin mä ja se jouduttas takuulla silmätikuiks. Mitä teen? Tää tyttö on mulle ku henki ja elämä!

Nimetön

Mä oon siis tyttö ja must tuntuu et se tyttö ei tiiä et sä tykkäät siit vielki joten kannattais varmaa kertoo uudestaa.. mut must noi merkit vaikuttaa oikeesti silt et se tyttö tykkää sust ;) ja emmä usko et sust tulis silmä tikku jos sul on tyttöystävä ja sitä paitsi jos sä oot ysil ni sithän te meette koht lukioo tai amiksee tai minne lie ni sithän te saatte olla rauhas :D ja sillon sul on ihminen jonka kaa viettää aikaa eikä tartte miettii mitää kiusaajii :)) oo vaa rohkee! Jumala autaa sua :)

sama juttu

Tällanen sama on tapahtunut mulle, mutta onn vaan siinä tytön paikalle. Haluan sanoa sulle, että kerro sille rohkeesti vielä tunteistasi, mutta jos se ei tunne samoin niin ei voi mitään. Kyllä niitä tyttöjä on muitakin ja varmisti löydät jonkun kivan :)

Tsemppiä!

Boring

Piirrä, lue kirjaa, surffaile netissä, juttele kaverin kanssa, kuuntele musiikkia, pelaa jotan, leiki lemmikin/lemmikkien kanssa (jos on), mene kylään vaikka mummolle tai jollekkin, käy kaupassa tai kirjastossa, tee läksyt, syö jotain, siivoa, tai jotain…:)

Sama ongelma

Sama ongelma.

Laura

Hei!

En ihan tajunnu, tarkotatko et sulla ja sun kavereilla on tylsää vai et sul on yksin tylsää? Totuutta ja tehtävää kun pitää pelata porukalla… Mut siis jos porukalla haluu tehä tai pelata jotain, niin yks ihan kiva on se mis kirjotetaan lapulle joku ihminen/asia/eläin/mikä vaa ja sit se laitetaan omaa otsaan kiinni vaiks teipillä niin et ite ei nää. Sit saa kysyy toisilta kysymyksii mihin voi vaan vatata joo, ei, ehkä ja osittain. Se on ihan kiva jos ne jutut on jotai iha älyttömii.

Mut jos on yksin niin sit vois vaik keksii tai kirjottaa jotai juttuja tai tarinoita, kuunnella musaa ja maalata vaiks samalla tai käydä lenkillä tai geokätköilees (se on kyl ok porukallaki).

Vastaa aiheeseen: Ideoita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top