Siirry sisältöön
emt

Oon kirjottanut kaksi (julkaisematonta) kirjaa. Ensimmäinen oli hyvin true crime painoitteinen, ja sen päähahmo oli sarjamurhaaja. Toinen taas oli enemmän nuorille suunnattu fantasiamaailmasta kertova kirja, jossa perehdytään enemmänkin teini-ikäisten murheisiin ja vaikeuksiin, sekä esimerkiksi ongelmiin perheväkivallan kanssa.
En saanut kumpaakaan julkaistuksi, kun mikään kustantamo ei ole halunnut niitä. Haluaisin kirjottaa kolmannen, mutten keksi yhtään aihetta. Mulla olisi jo idea tuon nuortenkirjan jatko-osaan, mutta koen vähän turhaksi kirjoittaa jatko-osaa jos en saa sitä ekaakaan julkaistua.
Kirjoitin sen ensimmäisen noin vuosi sitten syksyllä, ja toisen viime kesänä. Siitä lähtien oon vähän miettinyt mistä seuraavan voisi kirjottaa, mutta en keksi mitään. Oon yrittänyt aloittaa muutamia, muttei niistä ole kehkeytynyt mitään ja oon hädin tuskin saanut edes yhtä kappaletta kirjoitettua.
Tarvitsisin jotakin inspiraatiota. Tuntuu että noissa keskenjääneissä yrityksissä hahmot on jotenkin jääneet tosi tylsiksi, joka sitten aiheuttaa sen ettei huvita kirjoittaa.
Tottakai olisin tietysti halunnut saada ne kaksi ekaa julkaistua, kun käytin niihin kuitenkin aikaa. Oon myös lukenut niitä silloin tällöin uudestaan läpi, ja en oikein vieläkään pysty ymmärtämään mitä vikaa niissä on ollut.
Tarvitsisin jotakin inspiraatiota, että saisin aloitettua taas uuden (ja tällä kertaa semmosen, jonka voisin kirjoittaa ihan loppuun asti).

Lukutoukka

Tälleen keväästä inspiroituneena voisit kirjoittaa jonkun kesään liittyvän kirjan. Olisi vaikka joku teini nelikko, joka viettää kesää jossain ihanassa paikassa ja sit ne jotai draamailis. Vähän me olimme valehtelijoita kirjan fiilikset. Jos et oo muuten lukenu nii kannattaa lukee se.
Toivottavasti seuraavan kirjan saat julkaistua. Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Ideoita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top