Siirry sisältöön
Mitä mä teen…

Siis aina, kun joku poika tulee mulle puhumaan jtn mä rupeen heti vähättelemään sille ja väitän koko ajan vastaan. Mä en tiiä miks. Mä haluisin vain olla normaali niiden seurassa. Mitä mä teen?

Lureksi

Mulla on ihan sama ongelma, et aina kun mä olen pojan seurassa niin mäkin rupean olee ihan vahingossa sellanen, et mä vähättelen ja tiuskin. Tässä sulle neuvo. Ole koko ajan ihan oma itsesi äläkä esitä mitään vaan ole sellainen kuin olisit kotonasi.Toivottavasti auttaa.:-)

Nimetön

No yrität vaan olla nyt jotenkin normaalisti

miimi teini

mulla on sama ongelma ja tartteisin apuu!

J3H

Ehkä siksi sinä teet niin, koska olet tottunut katsomaan poikien ystävyyttä, ja olet jämähtänyt siihen stereotypiaan, että kaikkien poikien keskustelut on kettuilua toisilleen, ja jotenkin alitajuisesti sinä yrität samaan, jotta saisit luotua keskustelua. Lisäksi, sinä uskot, että se jättää sinusta jotenkin ovelan ja kovan vaikutelman.

No voin sanoa, ettei näin ole. Lopeta.

Sinä itse voit luota sellaisen ystävyyssuhteen (näin aluksi ainakin) hänen kanssaan, kun itse haluat, joten älä pilaa sitä.

Puhu ihan niin kuin puhuisit kenelle tahansa, mutta rajoita sitten keskusteluita hiuslakoista, kynsistä ja mekoista, ellei poika ole homo.

Jos on jokin tietty poika, jonka kanssa haluat olla ”normaali”, mene hänen kanssaan kahdestaan jonnekin kaupungille, niin voitte olla kokonaan omanlaisianne ilman ympäristön tuomaa painetta olla jotain mitä teidän oletetaan olevan.

Toivon todella hyvää jatkoa sinulle ja muille teille jotka sanoitte kokevanne samoja ongelmia.

Vastaa aiheeseen: Idiootti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top