Siirry sisältöön
Mä :3

Sain vasta tavata mun velipuolen, se on 27 ja mä 13 :( Musta se on tosi ihana ja tällee :( se puolustaa mua eikä mun muita veljiä (3 veljee mulla) , mut en tiiä onko tää nornaalii. :( ku siis se on tosi ihana :3 että onks tää sopivaa ku ollaa kuitenkin melkee sukuu? :( Et niiku lonks tää ihan sopimatonta? ( en siis rakasta sitä… Kai…? ) xd. Auttakaaaaah :( mitä mun pitäis tehä?

wtf

Mitä. Helvettiä. XD

Nimetön

no kai se on ihan normaalia jos ei oo nähny sitä melki koskaan mutta sä olet pieni ja se on ehkä vähän liian nuori sulle

[Nimimerkki poistettu]

No ontoi aika normii mut oot sille liian nuori kai

Oof

Tiedän, että vanha keskustelu, mutta siltä varalta, että jollakin muullakin on samanlaista mietittävää; tuossa iässä tommoset ajatukset on ihan normaaleja ja johtuu tod. näköisimmin siitä, että murrosikä on alkanut ja hormonit alkavat vaikuttamaan kehoon. Tarvetta ei oo pelästyä, vaikka tuntis kummallisia tunteita jopa opettajaa kohtaan, tämmöset tunteet on tässä iässä yleensä ohimeneviä, eikä ne välttämättä tarkoita mitään. Sama juttu sen kanssa, jos alkaa tuntea vetoa esim. saman sukupuoliseen ihmiseen; jos se tapahtuu murrosiän aikana tai varsinkin silloin, kun murrosikä on vasta aluillaan, ei tartte pelästyä tai alkaa kyseenalaistamaan seksuaalisuuttaan. Oudot ja jopa itseä inhottavat ihastuksentunteet kuuluvat murrosikään, ja saattavat hyvinkin mennä ohi.

Ikäerosta sanon vielä sen verran, että 27 vuotias on todellakin liian vanha 13 vuotiaalle. Siinähän on yli kymmenen vuoden ikäero.

[osa nimimerkistä poistettu] arppa

On kai

Urpoliitikko

Kaikki on hyvin niin kauan kun et jää jumiin pesukoneeseen

🤗

Moikka ! 🤗

Ei ole yhtään outoa tai väärin, että rakastat velipuoltasi, ja hän on susta ihana.
Onhan hän perheenjäsenesi.

Perheenjäsenet ovat aina rakkaita ja ihania.

Kaikkea hyvää sulle ja velipuolellesi !

Tsemppiä kaikille ! 🤗

Vastaa aiheeseen: Ihana veli puoli :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top