Siirry sisältöön
Apua

Moi!

Oon ollut ihastunut (tai ehkä enemmänkin rakstunut) tähän tyyppiin jo vuoden. Hän on vrm 10-25 v vanhempi kuin mä ja oon 16. Mitä pitäisi tehdä?

:(

Azzie

Jaa-a, tuollaiset tilanteet ovat aina aika hankalia, koska harvoin voi sanoa vain että unohda se. Se tuskin toimii. Mutta yritä miettiä hetken aikaa ihan loogisesti, ilman tunteita. Jos hän on 10 vuotta vanhempi, 26- vuotias aikuinen, hänellä on ihan eri elämäntilanne kuin sinulla, täysin eri kiinnostuksen kohteet. Kannattaa myös miettiä, miksi tunnet vetoa juuri häneen? Onko hän esimerkiksi opettaja, nuoriso-ohjaaja tai joku muu, joka on auktoriteettisessa asemassa sinuun, ja tunnet vetoa, koska etsit jonkinlaista auktoriteettihahmoa elämääsi? Ja valitettavasti myös seurustelunne voisi olla hieman kinkkistä ihan yleisen mielipiteen takia. Voisi olla, että häntä alettaisiin syyttää pedofiliasta, jos alkaisi suhteeseen kanssasi. Sen takia sellainen ”Ei me välitetä, rakkautemme on aito!”- ajattelu ei kannata, koska muu maailma kuitenkin välittää. Se voi hankaloittaa työpaikan löytämistä kyseisen ihmisen elämässä. Kannattaa yrittää etsiä oman ikäistä seuraa.

……

Olen ihastunut nais opettajaan ja hän on minua 15-25vuotta vanhempi ja olemme hyvin samallaisia persoonaltaan ja hyvin tulemme toimeen,mutta en tiedä mitä tehdä

Vastaa aiheeseen: Ihastuin aikuiseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top