Siirry sisältöön
Jokuvaa

Vähän taustaa oon 13.v tyttö ja olin syksyllä yhessä mun luokkalaisen kans mut sit siihen tuli vähän ongelmia enkä voinu enää jatkaa sen kans mut nyt oon kuitenkin ehkä ihastunu siihen uudestaan vaik tiiän et se ei haluu olla mun kaa missää tekemisissä ni mietin vaa et miten pääsisin yli siitä ku en oikee pysty saamaan uutta ihastustakaa niinku yks mun kaveri ehotti ku en tunne ketää sellasta johon voisin ihastuu ku kaikki mun koulun pojat on idiootteja paitsi mun serkku xd. Nii miten te ootte päässy yli ihan väärästä ihastuksesta?

Vau:D

Ajan kanssa. Ihastumista ei oikein voi/on vaikea hallita, joten luultavasti jossain vaiheessa ihastuminen hiipuu. Tästä ei varmaankaan ollut paljon apua mutta tsemppii<3

13v tyttö<3

Mulla on ihan sama ongelma. Vieläkin rakastunu eksään jota ei vois vähempää kiinnostaa. Uskon että kyllä se siitä ajan kanssa. Mun eksä jätti mut kaks vuotta sitten enkä oo vieläkään pääsy yli hänestä vaikka hän onkin välillä vähän kusipää. Mutta tsemppiä sulle<3

🌈rainbow🌈

Oon ollu ihastunu yhteen hetero tyttöön.
Ajattelin sillon vaan että ollaan vaan kavereita ja ”hukutin” itteni ajatuuksiin, et ”ei meistä koskaan tuu mitään”.. (joo i know tosi positiivistä :3)

Mut ajan kanssa se menee ohi. :))
Tsemppiä!!! <33

Kissuli

Mulla meni vaan ajan kanssa :/ Tsemppii sulle! 💞💞

Jokuvaa

Kiitos kaikille vastauksista! Harmi kyllä en itekkään keksi muutakaan kun ajan kanssa. Tsemiiteille kans!!💗

Jeah

Sun pitää vaan antaa sille asialle aikaa, myönnä itelles että susta tuntuu pahalta ja sitten tee asioita joista tykkäät. Se auttaa :)

Vastaa aiheeseen: Ihastuin ihan väärään ihmiseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top