Siirry sisältöön
Ihastunut <3

Heippa hei!
Eli siis… Oon ihastunut yhteen poikaan. Meijän perheet on tuttuja ja oon ihastukseni siskojen kanssa hyvissä väleissä ja olemme hyviä kavereita.

(HALUAISIN EHKÄ MYÖS JONKUN POJAN NÄKÖKULMAN TÄHÄN. SEMMOINEN KIINNOSTELISI. MITÄ POJAT AJATTELEVAT TÄLLAISISTA TILANTEISTA .VOIKO KYSEINEN IHASTUKSENI OIKEESTI PITÄÄ MINUSTA ENEMMÄNKIN KUIN TUTTUNA/KAVERINA??)

Tämän korona-jutun aikana olen viestitellyt kyseisen pojan kanssa viikottain niitä näitä. Ennen meidän viestittelyä meidän katseet on kohdannut TODELLA monesti. Olemme tavanneet useita kertoja nyt kesällä ja puhuneet muiden kanssa IHAN VÄHÄN jotain.

Ihastukseni pikkusisko sekä samalla hyvä ystäväni tietää että olen ihastunut. (Hänelle olen uskaltanut kertoa.) Ystäväni sekä hänen siskonsa ns. nälvivät minua ja ihastustani siitä, että viestittelemme ja joka tuutista tulee että me olemme ”cc pari” vaikka emme ole edes yhdessä. En tiedä mitä ihastukseni ajattelee nälvimisestä. Tuntuu pahalta ja koen että olen asettanut ihastukseni tällläiseen, koska pidän hänestä ja pojan sisko tietää sen.

Olen painottanut ystävälleni (ihastukseni siskolle) että tästä ei saa kertoa, mutta koko ajan tuntuu, että pian joko paljastan itse tunteeni jossain pelissä heidän kysymystensä takia tai joku kertoo eteenpäin. YSTÄVÄNI ON VANNONUT ETTEI KERRO ETEENPÄIN TÄTÄ PIENTÄ SALAISUUTTANI.

Emme ole ihastukseni kanssa jutelleet viestitse kovinkaan paljoa enää ja tuntuu, että välillä hän välttelee katsettani tai ei kuuntele jos puhun jotain. Tuntuu että näiden ”cc-juttujen” takia tämä poika pitää minua ikävänä ihmisenä ja ei voi pitää minua kaverina. Jos sellaisia olemme edes joskus olleet.

Olen pitänyt ihastuksestani jo yli vuoden. Tämä on hankalaa… Tiedän (olen kuullut tämän suoraan hänen suustaan) että ihastukseni pitää minua meidän ”kaveriporukan” söpöimpänä/kivoimpana tyttönä ja olen tästä kovin otettu ja iloinen, mutta tuntuu että tämä minun ns. ”asema” on uhattu nälvimisen ja ”rakkaus sitä ja tätä” läppien takia.

Ystävieni ja ihastukseni siskojen mielestä nämä vitsit ja cc-jutut ovat todella hauskoja, ja minusta ei. Olen ihminen joka miettii paljon miltä muista tuntuu ja koen pientä pahaa oloa sen takia että ystäväni lähettelevät ”to-te -viestejä” (totuus vai tehtävä) ihastukselleni. Paha mieli tulee siitä kun en tiedä tykkääkö kyseinen poika tästä, enkä tiedä mitä mieltä hän on tällaisesta viestien lähettelystä… :(

Olemme kyllä puhuneet ihastukseni kanssa että eihän se muille kuulu kenen kanssa me viestittelemme ja siitä, että ei kukaan voi kieltää meitä viestittelemästä.

Toivottavasti joku vastaa minulle ja lukee tänne asti. Olen kiitollinen ja arvostan kaikkia jotka minulle vastaavat. <3 Toivon että edes joku sai viestini pointista ja aiheeta/ongelmasta kiinni. Toivottavasti tajusitte viestini. <3 <3

Kata, verkk@ri

Moikka,

Ystäväsi ehkä pitävät vitsejään vain harmittomina heittoina, koska eivät tiedä että se tuntuu susta pahalta. Jos he ovat hyviä ystäviä, voit varmasti kertoa heille suoraan että tuo ei tunnu kivalta ja pyytää lopettamaan. :)

Nörtti

Se on vähä jännä juttu mutta kaikki pojat on erillaisia ja kenenkään puolesta ei voi vastata mutta jos kysyisit häntä ulos vastaus olisi luultavasti kyllä

Ihastunut

Olen 12v tyttö ja mun kaverit nälvii mua että tykkäisin yhestä mun kaverista. kerran yks mun kaveri sanoi että oltais yhdessä?

Ok aikalisä. Tää poika on vitosella ja ollaan tunnettu kauan me ollaan hyviä kavereita ja tykkään hänestä oikeesti. Me viestitellään paljon ja nähään koulussa joskus jopa nähään vapaa ajalla🙂
Se on raivostuttavaa mut me ollaan totuttu siihen yleensä pyydän kavereiden puolesta anteeks tai alaan vaan lunkisti nauraan niin et se tajuu sen valheeks 🥰

M 16 [Nimimerkkiä muutettu.]

En jaksa [Tämä viesti on poistettu ja siirretty Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle.]

Nuortennetin ylläpito

Hei M 16,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: Ihastuksen kanssa pieniä ongelmia”. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ihastuksen kanssa pieniä ongelmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top