Siirry sisältöön

Ihastukseni ei sano mitään:( vastauksia/apua nopeesti?

tyttö-13

(Kiitos vastauksista etukäteen♥ Anteeksi tää pitkä teksti, mut tykkään kirjottaa paljo :D )

)Elikkäs.. Tänä syksynä aloitin yläasteen, uudessa koulussa. Heti koulun alussa huomasin pojan, joka on luokallani. Hän on sanotaanko vaikka että äänekkäin luokastani. Facebookissa sitten se tuli juttelemaan mulle, en ois itte jutellu sille ikinä, jos se ei ois tehny alotetta. Sitte parin päivän sisässä se laitto mulle:”Sä oot tosi kaunis” ja mul oli vaan haavi auki ja sillee. Sitte mä kerroin sille parin päivän päästä, että tykkään siitä sillee enemmän kuin kaverimieles, johon se vaan laitto:”:D” ja mä kysyin mitä mieltä se on. Se laitto:”En ehi, katon leffaa” ja sen jälkeen se lähti facest. Nyt oon jutellu sen kaa jonkin verran. Mä kysyin polttaako se, kun se meni pyörällä ohi ja puhals sen ’tupakkapilven’ niin se sano et ei se polta. Si se yks päivä kysy facebookissa, et:”Arvaa, oonko mä kenenkään kanssa yhessä?” ja mä laitoin:”Et?:D” ja se laitto et on. Ja si parin päivän päästä tervehin ja kysyin mitä kuuluu, se laitto:”tyttis just soitti, tai siis ex” ja mä kysyin tietty, et onko se siis kenekään kanssa, ja sano et ei oo. Myöhemmin samas keskustelus kysyin mites niil meni sillee poikki niin se vaan:”Oon mä oikeesti sen (vaik ny) Marin kaa, huijasin vaa sua;)” ja mä kysyin et miks, ja se et:”Tahallaa” ja kysyin et oliko taka-ajatuksia niin kuulema ol, mut ei kertonu ja kysyin seuraavana päivänä taas, et oliko taka-ajatus mikä, niin sitten sitä ei enää ollut. Nyt meillä on välit vähän kylmänä :( Se oli sanonu mun kaverille (joka on sen mun ihastuksen kaa jotai sukua) et miks mä ahistelen sitä facebookissa.. :( Koulussa se just jotai sanoo leikillään vitsailee mulle jotain, jos on vaik paritehtävä ja saan pariks jonkun oudon pojan.

Mitä teen? Onkohan sillä mitään tunteita? Mitä mieltä? Oon aatellu kysyä, mitä mieltä se on siitä, et tykkään siitä, mut en uskalla ehkä, jos se ei haluu puhuu mulle enää:(

poika :D

ööh… On kyl outo tyyppi ei millää pahalla :) se yrittää saaha sun huomion ja ärsyttää sua.. Voisil ollakki tunteita mut mä en ite osaa sanoo ku mentii yhtee nykysen kans melkei 2-vuotta sitte ku jouduin kiusaamise takii vaihtaa kouluu tokana päivänä… Nii sit uudes koulus nykyne tyttis tuli heti juttelee ja autto mua saamaa kavereita ja sillee sit meistä tuli bestiksiä ja sen jälkee mentii automaattisest yhtee:)

Nimetön

Must toi vaikuttaa ihan selvästi siltä, et se on ihustanu suhun, mut se saattaa tuntee sun puheet jopa ahdistaviksi. Kun luin tota, niin tuntui et etenette aika nopeesti kun heti tulee oot nätti ja ootko yhes kenenkää kaa jne. Joten sun kannattaa antaa sen hengähtää välillä hetki ja voisitte vaik tutustuu paremmin ja sen jälkee sit alkaa jutella tunteista ja niin :) kuulosti varmaan aika sekavalta mut toivottavasti tosta jotain tolkkua sais :D

Nimetön

Voi olla:P Eilen meillä oli tämmönen keskustelu:

:d
;)
tyttöystävä jätti mut eilen yöllä
se lähetti viestin joten NYT olen sinkku

21 tuntia sitten
minä:
ai nyt et huijaa?;) luppaaks ettet huijaa?:D

15 tuntia sitten
minä:
öö tota, siis sä et oo kenekää kaa nyt? iha sinkkuko oot?;)

15 tuntia sitten
ihastus:
oon
oon

15 tuntia sitten
minä:
joo, varmistin vaan:)

15 tuntia sitten
ihastus:
kysy suoraan jos kysyt jotai

Että eilen alko tuntua, että se tykkää, mut en tiiä mitä tehhä:P :/

Nimetön

Kumma tyyppi… Joko se on ihastunu suhun ja siks härnää tai sitte se vaa pelleilee. Ite en tykkäis jos poika ei osaa avoimesti puhuu tunteistaa vaa kiertdlee niitä latelemalla harhaanjohtavia vinkkejä tollee tyhmästi. Koita vaa saada se puhumaa tunteista. Ja ei mtn facebookia vaa face-to-face!!!!!!!!

Vastaa aiheeseen: Ihastukseni ei sano mitään:( vastauksia/apua nopeesti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top