Siirry sisältöön
lesbo

minua nolottaa myöntää tätä mutta on jotenkin pakko kertoa jollekkin joten ajattelin että täällä voitaisiin vaikka ymmärtää.olen siis kiinnostunut tytöistä ja olen jo muutaman kertaa ihastunut mutta ne loppuivat aika nopeasti kun huomasin että ei minulla ei ole mitään mahdollisuuksia.Haluaisin jutella jonkun kanssa joka on minulle tuntematon joku asiantuntija,terapeutti.olen kylla jutellu tästä hieman äitini kanssa mutta ehkä se olisi helpompi puhua jollekkin muulle ihmiselle.P.S. TÄMÄ EI OLE KEKSITTY!!!

Melggu:/

Ei siinä oo mitään noloo et tykkää tytöistä ? :ooo
Se on jokaisen oma asia. :)

D

Se, että olet kiinnostunut tytöistä ei ole missään nimessä nolouden asia, vaan on loistavaa että olet löytänyt oman suuntautumisesi. Olen itsekin lesbo ja erittäin onnellinen tyttöystäväni kanssa. Tulet löytämään varmasti muita tyttöjä, jotka tykkäävät sinusta myös. Oikeat ihmiset osuvat paikalle sitten kun ovat osuakseen. Kun kasvat, myös samanikäisesi tytöt saattavat huomata myös pitävänsä tytöistä. Tärkeintä on että tiedät että sinussa ei ole mitään hävettävää ja olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.

ihastukseni tyttöihin”

kiitos! tuo rohkaisi ainakin jo vähän minua…

Kimie

Ei oo yhtään noloa :)

Jaxu

Ei oo yhtään noloo :D
Oon itsekkin tyttöihin suuntautunut bi :3

Heee~

Jaxu, olen samas tilantees ;D

ihastukseni tyttöihin”

kiitos viesteistä ja kiva kuulla että on olemassa samanlaisia ihmisiä kuin minä itse:)

pååpåå

Mäpä oon poikiin suuntautunu, homo. :)

Minä

Munkin mielestä on helpompaa jutella jollekin, jolla on vaitiolovelvollisuus, mutta jota ei kuitenkaan tunne kovin hyvin. Esimerkiksi jollekin läheiselle sukulaiselle ois musta tosi vaikeeta jutella … mut siinä et oot kiinnostunu tytöistä ei oo MITÄÄN PAHAA!!!!!! Tosin mä en oo koskaan kokenu sitä, et ihastuu tyttöön, joten mun neuvot ei välttämättä ole niitä parhaimpia :)

Vastaa aiheeseen: ihastukseni tyttöihin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top