Siirry sisältöön
Oudoin 🌚

Oon tällanen 12v tyttö, sana epätavallinen sopis hyvin. No kuitenkin mulla on tällanen ”pitkäaikais-ihastus” (miten toi ees kirjotetaan help 😭) ja haluisin siitä eroon koska tiiän (en tiiä mutta koska oon tällanen epätavallinen ja en-niin-kaunis- ihminen) et se poika ei tykkää musta takas. Oon jo poistanu sen kaverina snäpis ja Instas eikä oo enää sen numeroa whatsapissa, mutta sitä ei auta yhtään että SE ISTUU MUN VIERESSÄ. (onneks meillä vaihtuu kohta paikat)En oo siis ihan umpirakastunu siihen mut en jaksa enää olla ihastunu, se on kyl aika luuseri ngl. Mutta silti mul on tunteita sille, ja ai nii joo se tietää siitä koska menin joskus 4-luokalla kertomaan sille (snäpis)😔😔. Onneks nyt on Hiihtoloma nii saan olla siitä erossa ja aina ku se käy mun mielessä nii oon vaan silleen ”EI.” ja ajattelen jotain muuta. Mutta joo, jos teillä on vinkkejä miten päästä pitkäaikais-ihastuksesta (sovitaan että se kirjotetaan noi) eroon nii PLIIZZ KERRO 😭😭🙏🙏

Dreamer✨️🧿💋

No.. mäkin halusin eroon mun ihastuksesta ja perjaatteessa pääsin!

Tai no kyl mä jotain sitä kohtaan tunnen! Aina sen lähellä oon jotenki jännittyny mut en tiiä mitä se on vai enkö tunnista tunteitani?

Mut nyt mä vaan toivoisin et olisin ihastunu ku se on kivaa! Jotai ajateltavaa elämään! Jotain jännitettävää, pohdittavaa!

Ehkä sit kesän jälkeen yläasteelta löytyis uus ihastus? PLIIIIISS🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja joo mäkin just kielsin itteeni akattelemast sitä ja nyt en enää tiiä mitä teen helpp

Vastaa aiheeseen: Ihastuksesta eroon :’)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top