Siirry sisältöön
👾

Mulla olis nyt sellanen tilanne että oon saanu kuulla mun kavereilta että ainakin kaks tyyppiä on ihastunu muhun mut mä en oo kiinnostunu heistä yhtään. Niin mun kysymys olis että mitä mun pitää tehä jo ne esim kertoo tunteistaa. Mietin siis vaa iha tulevaisuutta varten JOS tällanen tilanne tulis koska tiiä et mä varmaan menisin ihan paniikkiin ja ghostaisin ne. Mut en kuitenkaa haluu olla epäkohtelias. Toivon et ees joku vois auttaa niin saisin mielenrauhan😅 Oon siis ite yrittäny miettiny vaik mitä mut en oo keksiny yhtää järkevää ratkasua.

Siili gurl

Moi!

JOS tuollainen tilanne tulisi joskus niin kannattaa ottaa rauhallisesti. Muhun oli ihastunu yks tyyppi sanotaan vaikka Matti*(Nimi muutettu). Matti* tykkäs musta eskarista asti(En tiiä tykkääkö vielki. oon siis 5lk) Matti flirttaili mulle aika usein jja yks päivä alkuvuodesta Matti* laitto mulle viestiä ja se meidän keskustelu meni about näin.

Matti*:En oikeen tiiä miten sanon tän mut tykkään susta. Oota vaan niin kaunis ja söpö.
Mä:Okei…Mä tykkään kyl yhestä toisesta.
Matti*:Ok.
Mä:Susta tykkään ehkä(En ihastuksena vaan ihmisenä) Jonku 8%.
Matti:Voisit suoraan laittaa siis 0%.
Mä:en mä nyt sua vihaa.
Matti*:eli nytkö me siis aletaan
Mä:Sori mut en tykkää susta

En tiedä oliko tästä apua.

Byeeeee muista oot upee<3

Dreamer✨️🧿💋

No sano vaikka, että: Kiva kuulla, et joku on ees ihastunu muhun, mut sori… mä en oo ihastunu suhun takas. Siis ei toi sun juttu haittaa yhtää tai mitään mut sori. Ja jos haluut niin en kerro kellekkään?

Joo en tiiä toivottavasti autoin ees VÄHÄN?🤏😊

terve

no siis en tiedä tietenkään sun kannalta mutta jos joku tulis mulle tunnustamaan sanoisin suunnilleen näin ”oot mun mielestä hyvä tyyppi mutta en tykkää susta samalla tavalla kun sä musta” toi on mun mielestä ihan o vastaus

👾

Kiitti paljon! Toivon et jos joskus käy tolleen nii osaisin nyt toimii ees jotenki järkevällä tavalla😅 mut tosiaan kiitti kaikille jotka autto saavutin nyt (ainaki suunnillee) mielenrauhan :D

Vastaa aiheeseen: Ihastuksista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top