Siirry sisältöön
(:

Ois kiva saada pojilta neuvoo mut tytöiltä kans(: eli –> Olen 8 luokalla oleva tyttö ja oon ihastunu pahasti yhteen meidän koululaiseen poikaan joka on myös kasilla. Olen tykänny hänestä jo 7 luokasta asti.. Aina kun nään sen katson sitä silmiin ja hymyilen, en edes aina itse huomaa sitä millä tavalla katson mutta kaverit sanovat siitä. Oon puhu sille facebookissa.. mut keskustelu on perus ”moi mitä kuuluu? hyvää” loppuu siihe :/ tuntuu ettei se edes ole kiinnostunu musta.. mutta tuntuu että mun on pakko saada se, en ajattele muuta kuin häntä.. Onko jotain apua miten saisin sen kiinnostumaan edes vähän enemmän musta?.. älkää sanoko et mun pitäis unohtaa se, koska oon yrittäny en pysty :( Se on kanssa tosi suosittu ja mää taas en ole.. Ja oolen liian ujo mennäkseen puhumaan sille ihan naamatusten :D .. eikä se ole ikinä yksin .. mut kiitos jos jaksoitti lukee(:

zeipii

Moro! :) toi on ihan normaalii,ootko ennen sanonu sille et tykkäät siitä? se saattaa vaikka tykätäkki kuha rupeet juttelee enemmän ja kysyy sitä esim.kaupungille jne, onnea matkaan :)

Ina – Verkkari

Moikka!

Tälläisistä ongelmista kärsii moni muukin tyttö ja nämä ovat aina hankalia tilanteita. Itekki oon ollu samanlaisessa tilanteessa ja tiedän miltä susta tuntuu, joten en aijo antaa neuvoa ”unohda hänet” koska tiiän että se ei toimi.

Voisit koittaa facebookissa pitää enemmän itse keskustelua yllä esim. kysellä harrastuksista, onko kokeita, mitä aikoo tehä viikonloppuna jne… Ja älä koita väkisin saada häntä, vaan anna asioiden mennä omalla painollaan (: Voitte aluksi tutustua kunnolla ja katsoa miten asia etenee.

Pyysit apua myös siihen että saisit hänet kiinnostumaan itsestäsi enemmän. Siihen on vaike sanoa mitään muuta, kuin että ole vain oma itsesi! (: Ja vaikka oletkin ujo niin voit koittaa mennä juttelemaan hänelle kasvokkain ja vaikka facebookissa kysyä jos hän voisi joku päivä mennä kanssasi vaikka ulos, jos ei kerta muuten ole yksin (:

Onnea yritykseen!!

Terv. Ina – Verkkari

(:

Kiitos molemmille!:)

Fever

Suosittelisin tuota oikeassa elämässä tutustumista (: En tarkoita että sun pitäis mennä sille ihan pystymetsästä juttelemaan, ootat sopivaa tilannetta jossa voit kysyä jotain tai vaikka tunkuisessa käytävässä otat sen hartiosta kiinni ja siirrät sitä vähän niinkuin pois tieltä ja sanot vaikka ”sori” ja väläytät pepsodent-hymyn. :)

ihastunut

Mullakin on tommonen ongelma etten uskalla puhua ihastukselleni.Ja sentään oon nuorempi sua ja oon ihastunut yhteen poikaan.

Vastaa aiheeseen: ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top