Siirry sisältöön
Mievaan

Oon jo pitkään miettinyt että oon ehkä ihastunut yhteen tyyppiin, mutta tähän juttuun liittyy yks erittäin iso ongelma… Mä oon nimittäin täysi-ikäinen ja tää tyyppi on mua muutaman vuoden nuorempi. Tiedän että en saa tehdä tän asian eteen mitään, koska se ei oo sallittua ja laillista. Oon kumminkin miettinyt sellaista vaihtoehtoa, että jos tavallaan ”odottaisin” tätä tyyppiä eli siis pitäisin hänet mielessä muutaman vuoden, jotta hänestäkin tulee täysi-ikäinen ja sitten lähestyisin häntä. En oo nimittäin koskaan seurustellut kun en ole löytänyt sellaista ihmistä, jonka kanssa asiat synkkaisi, mut tää tyyppi tuntuu ehkä erilaiselta, sillä hän on sivumennen jutellessamme todennut että meidän välillä voisikin olla jotain, jos ikäeroa ei otettaisi huomioon. Onko tuhoon tuomittu idea yrittää odottaa vai pitäiskö mun unohtaa ja toivoa että joskus kävelee tämän tyypin kopio lähelle mun ikäisenä kadulla vastaan?

Ziggy

On todella ikävää että laissa kielletään tuollaiset asiat.. Onhan niille omat syynsä, mutta tuollaisissa tapauksissa aika kurja juttu. Suosittelen myös odottamaan, vaikka ymmärrän hyvin että se tuntuu vaikealta. Itsestänikin tuntuisi.. Voisit vaikka yrittää vihjaista ongelmasta hänelle? Vanhemmille puhuminen saattaa tuntua tuhoontuomitulta ajatukselta, mutta siitä saattaa olla hyötyä. Punnitse ja kirjaa vaihtoehtoja.
Kyllä se siitä!

Mie

Hei,
et kerro minkä ikäynen ihastuksesi on, mutta mikäli hän on alle 16v siitä tulee ongelma. Korjatkaa nyt jos olen väärässä, mutta käsittääkseni seksin harrastaminen on laitonta, mutta onko seurustelu? Mutta sinuna odottaisin ainakin jonkin aikaa, vähintäänkin siihen että ihastuksesi täyttää 16, sillä yleensä ihmiset muuttuvat paljon kyseisinä vuosina. Tokihan voitte olla ystäviä siihen asti :) Minun mielestäni kannattaa odottaa, ja muuttaa mieltä jos siltä tuntuu. Äitiäni lainaten tosirakkaus odottaa ja tulee tarvittaessa vastaan useamman kerran, jos vaikka ei heti ymmärrä :) (tämän olen oppinut todeksi katapään kautta)

Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top