Siirry sisältöön
poika13v

oon jo kauan ollu ihastunu yhteen mun luokkalaiseen tyttöön miten voisin kiinnittää huomion??

poika14v

Moikka! Omaan luokkalaiseen ihastuminen on vaikea asia. Tuut viettämään koko kouluaikasi sen kanssa ja jos sitten kun teidän suhde katkee (joka tulee varmasti tapahtumaan) niin on erittäin kiusallista olla samalla luokalla. Oon kokenut itse tän kaiken ja en suosittele mutta jos ihan kunnolla haluat etsi samoja harrastuksia/asioita kuin hänellä tai ole vaan sen seurassa. Kuuntele jos sillä on asiaa, kysele välillä juttuja ja kerro vitsejä jne.

juu..

sun kannataa vaikka aluksi sanoa sille moi ja vaikka sen kautta hiljallee tutustua. Itse olen ikäisesi tyttö, joten ainakin omasta mielestäi huumori on aina hauskaa, mutta ei sellainen jossa esim. sekoillaan tunnilla…jos tajusit. :D toivottavasti oli edes vähän apuja.

cupid

älä ainakaan ala kiusata, kuten jossain eskarissa. Ole ystävällinen ja kysy tytön mielipidettä asioista (osoittaa kunnioitusta tytön mielipiteisiin)

tyttönenn

Voit aluks alkaa moikkaa tätä tyttöö ja kysyä häntä tekee jotai koulu jälkee. :D Kannattaa tosin ottaa huomioon se et teist voi tulla tosi hyvät kaverit ja ootki sit vaan ”friendzone”:lla. :s

Vastaa aiheeseen: ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top