Siirry sisältöön
14 tyttö

Siis tykkäsin yhdestä yhdestä pojasta joskus yli vuosi sitten (ku. Kutosluokka loppu) ja se myös musta sit se vaan jäi ja nyt en tiiä mitä teen, koska en tiiä onko mulla vieläki tunteita sitä kohtaan, enkä uskalla puhua sille, koska ollaan juteltu viimeksi 6-7 luokan kesällä. (Pliis help me)

nimetön

Hei! Tiedän, että vastaukseni tulee tosi myöhässä, mutta haluan silti vastata tähän. Sinun pitää ajatella ajan kanssa, mitä mieltä olet sinun ihastuksestasi. Jos mietit häntä päivittäin, haluaisit olla hänen kanssaan & jutella, luultavasti sinulla on tunteita häntä kohtaan. Kerroit, että et uskalla jutella hänen kanssaan, niin lähetä hänelle viestiä & juttele hänen kanssa. Jos hän ei vastaa sinulle kunnolla, hän ei ole kiinnostunut sinusta. Toivon, että tämä auttaa sinua ja muista olla oma itsesi !!
nimetön kiittää !!

14 vuotias tyttö kans

Vähä tällein myöhässä mut ajattelin sanoo vaan oman ehdotukseni. Itse menisin jutteleen sille pojalle tyylillä et muistatko viel tai olisin viel kysynyt sulta tästä lisää, kun silloin juteltiin tästä? Nii ehkä teillä alkaa uudestaan keskusteluu??:)

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top