Siirry sisältöön
Möläri

Mitä on ihastuminen?
Ala-asteellahan sitä kaikilla oli ihastuksia, mutta jostain kumman syystä, mun on aina ollut hyvin vaikeeta ihastua keneenkään. Mun koko elämäni aikana mulla on ollut tasan yksi oikea ihastus, mutta en usko että olisin hänenkään kanssa pystynyt ”parisuhteeseen”. Kaikki muut mä oon vaan päättänyt että on mun ”ihastuksia” koska luulin, että kaikilla on pakko olla yks. Sitä yhtä ihastusta lukuunottamatta, mua ei oo paljoa kiinnostanut mikään sinne päinkään. Ajatus romanttisesta suhteesta kenenkään kanssa ei vaan tunnu… Emmätiiä? Tarpeelliselta eikä luonnolliselta jollain tasolla? Se tuntuu jopa super turhalta.
Ikävystyttää kun en tiedä onko mulla pakko olla romanttisia tunteita ketään kohtaan ja miksei niitä mulla oo.

Oon mä toki kuullu aromanttisuudesta mutten uskalla sanoa itseäni yhdeksi vaikka se minua kuvaakin, koska musta tuntuu että sitte vaan aatellaan etten mä osaa rakastaa.
Mä osaan rakastaa ihmisiä… En vaan romanttisella tasolla.
Mä oon jo 15. Tää on sitä teiniaikaa kun kaikki ettii kumppaneita ja puhuu tytöistä ja ihastuksista ja sinneppäin, mutta en oikeen tiedä mitä tehdä aiheen suhteen. Jos sanon etten oo kiinnostunu kestään kaikki vaan luulee että mä valehtelen.
Mitä mä voin tehdä?
T: 15 v äijä jolla on isosti ongelmia

:^)

Moii
Myös mun mielestä aromanttinen VOISI kuvailla sua. Mutta en itsekkään ole ihastunut kuin tasan kahteen henkilöön. (Nyt ei lasketa kirjojen tai sarjojen tai muiden sellaisten ns. fiktiivisiä hahmoja. Harmi, etten voi tässä asiassa paljon auttaa, sillä itse en koe samoin.
MUISTA KUITENKIN, ettei aromanttisuus tarkoita sitä, ettei osaisi rakastaa!!
Jos koet, ettei se ole ongelma, ettet ole kokenut romanttisia tunteita ketään kohtaan, miksi sen pitäisi olla ongelma?
Tsemppiä<3

Ihmis_Tyhjiö

Sun ei tarvii kokea ihastusta ketään kohtaan, kenenkään ei pitäis painostaa sua ja kaikkien ei tarvitse seurustella eikä ole mitään ikää seurustella tai tuntea mitään vahvaa rakkautta. Eikä yleensä oo kovin hyvä suhde jos sun kumppani on etsitty pakolla koska muutkin seurustelee.Oo oma ittes. Aromanttinen mielestäni kuvaa sua mutta seksuaalisuudet on lokeroita ja jos sä et haluu lokeroida ittees tai vaan pysty sanomaan mikä oot siin ei oo mitään vikaa. Be you be loud. Onnea eteenpäin

Lee

Sä voisit joo olla aromanttinen mutta on myös olemassa grayromanttisuus. Kannattaa kattoo siitä tietoo englanniks kun en ny jaksa selittää sitä. Byeee :D

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top