Siirry sisältöön
Sakke

Olen poika 12v ja olen ihastunut hyvään ystävään joka on tyttö ja olen kerran jo epäonnistunut ihastuksen paljastamisessa enkä enää haluaisi koska hän on erittäin ihana. Joten olisiko jotain apua. Odontanko vain, sanonko sen hänelle suullisesti vai lähentänkö viestin sitten kun on oikea aika

Nimetön

Tytöt rakastaa poikien pientä härnäystä. Ensinnäkin jos lähetät viestiä ”moi” tai olet samaa mieltä keskusteluissa, on jo paljon. Älä sano heti suoraan ”oot ihana, ollaaks yhes” koska sitä tytöt ei yleensä halua. Tutustu, kaveeraa! Kyllä se vielä siitä ;)

:)

Näytä luontees. Tytöt tykkää jos otat hänet myös niinku ”kaverina” etkä vaa sillee et puspus. Muista kohdella tyttöjä hyvin ;)

Claaruska

Mä oon tyttö kerron sen nyt eka nii et tiiän tästä silleen. Ensinnäkään ei kannata sanoo heti et on ”ihastunu” vaa kantsii olla sen kaa paljon ja sitte voitte olla vapaa ajalla jos kysyt esim: Haluisitko olla tännä? Eli kantsii ekana vaa olla sen kaa sillee ja sit mennä eteenpäin ja eteenpäin jos tiiät mitä tarkotan. Sitte voit esim sanoo siitä et oot ihastunu esimerkkiks tällee: Must tuntuu et mä oon ehkä ihastunu suhun. Kannattaa kertoa se ihan suullisesti se on tyttöjen mielestä paljon aidompaa kun näkee et miten se sanoo sen ettei vaa kato sillee viestii ja mieti et tarkottaasks toi tota oikeesti vai pelleileekö se vaa… Joo toivottavasti tästä oli ees mitään apuu. Autan mielellläni tälläsiss asioissa:)

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top