Siirry sisältöön
rakastunut

joo eli mä oon ihan kuses yhteen poikaan (oon tyttö) ja mä oon kuullut, että se on ihastunut yhteen mun parhaaseen kaveriin. kaverini ei kuitenkaan ole todellakaan ihastunut poikaan. mä olen älyttömän ujo, enkä uskalla ottaa minkäänlaista kontaktia poikaan. kuitenkin aina kun se katsoo mua silmiin niin sydän tuntuu pysähtyvän. pitäiskö luovuttaa ja antaa vain olla vai kenties tehä jotain? ja entä jos hän ei pidä minusta!!??

Nimetön

tee ihmeessä jotain, ja tuskin se poikakaan niin sika on että kiusaamaan rupeasi vaikkei olisikaan kiinnostunut susta. Pojat (ainakin jotkut) tykkäävät ujoista tytöistä, itteäni ainaki ottaa päähä iha helvetisti luokan pikku prinsessat jotka eivät osaa pitää turpaansa kiinni ja olettvat että kaikkia kiinnostaa heidän juomaseikkailunsa <.< mutta onnea sinulle ^^

Verkkari-Santtu ja Valle <3

Hei! :)

Minusta tuntuu, että sinun kannattaisi koittaa tutustua tähän poikaan esimerkiksi juttelemalla hänelle tai vaan olemalla ystävällinen hänelle ja auttaa häntä, jos hän tarvitsee apua. Ehkä jos tutustut häneen, ruokahalusi palaisi ja ruoka maittaisi. Oikeastaan pelkkä positiivinen mieli poikaa kohtaan ja hymyily riittää. Tällaiset tunteet ovat normaaleja, jos on todella ihastunut.

tusus

syö

Sama tilanne…

Ittelle on sattunu sama tilanne ja miten itse toimin olin oma itseni ja kerroin pojille etten ollut kiinnostunut, mutta varo miten sanot asian älä vain töksäytä ettet tykkää heistä, mutta pojille asiat pitää sanoa niin suoraan, kuin voi, jotta he oikeasti tajuaisivat tilanteen. Älä mielellään kierrä asiaa, jotta se menee oikeasti perille.

Nimetön

Tytöt rakastaa poikien pientä härnäystä. Ensinnäkin jos lähetät viestiä ”moi” tai olet samaa mieltä keskusteluissa, on jo paljon. Älä sano heti suoraan ”oot ihana, ollaaks yhes” koska sitä tytöt ei yleensä halua. Tutustu, kaveeraa! Kyllä se vielä siitä ;)

:)

Näytä luontees. Tytöt tykkää jos otat hänet myös niinku ”kaverina” etkä vaa sillee et puspus. Muista kohdella tyttöjä hyvin ;)

Claaruska

Mä oon tyttö kerron sen nyt eka nii et tiiän tästä silleen. Ensinnäkään ei kannata sanoo heti et on ”ihastunu” vaa kantsii olla sen kaa paljon ja sitte voitte olla vapaa ajalla jos kysyt esim: Haluisitko olla tännä? Eli kantsii ekana vaa olla sen kaa sillee ja sit mennä eteenpäin ja eteenpäin jos tiiät mitä tarkotan. Sitte voit esim sanoo siitä et oot ihastunu esimerkkiks tällee: Must tuntuu et mä oon ehkä ihastunu suhun. Kannattaa kertoa se ihan suullisesti se on tyttöjen mielestä paljon aidompaa kun näkee et miten se sanoo sen ettei vaa kato sillee viestii ja mieti et tarkottaasks toi tota oikeesti vai pelleileekö se vaa… Joo toivottavasti tästä oli ees mitään apuu. Autan mielellläni tälläsiss asioissa:)

Nimetön

Jos se poika on ujo tai sit se tykkää susta nykyään minäja se poika pelleilään keskenään ja meidän välillä tuntuu kipinöidä

Aratu

Ala juttelee sille iha normaaleist asioiste esim. Läksyt

12 wee poika

Siihen saattaa olla monia syitä miksi poika ei halua viestitellä. Esim ei ole aikaa tai jotain muuta semmoista. Ja itse näin poikana tykkään että tyttö tekee ensimmäisen siirron. Eli kertoo tykkäävånsä pojasta.
Eli mene vaan kertomaan suoraan että pidät hänestä.

Tsemppiä!

VastausOleHyvaEnKeksinytNimimerkkiaNiinTamaSaaKelvataHeippa

No jos koitat vaikka kertoa tälle pojalle, että olet ihastunut häneen ja kysyt, tunteeko hän samalla tavalla sinua kohtaan. Jos tuntee, sinua on onnistanut. Jos taas ei, olet todennäköisesti jonkin aikaa hyvin surullinen, mutta onneksesi toivut siitä nopeammin kuin hän.

Ole hyvä.

Ps. Minun luokallani, ei minun luokalla ;)

panda

Niin tylyltä ja kurjalta kuin tuntuukin niin älä vain enään käytä aikaasi häneen. Joudut vain itse kärsimään…hän ei näytä olevan kiinnostunut oikeasti ja se siitä. Olette niin nuoriakin vielä että turha on miettiä sen syvällisemmin asiaa. Tsemppiä ja rohkeutta yläkoluun kun koulut alkavat! ?

OrganicGreenTea

Moi!
Hyvässä suhteessa partneri on myös sun paras kaveri. Suosittelen juttelee ihan vaa normaaleista asioista, mistä ootte aiemminki puhunu! Ja tietenki tunteista kannattaa jutella.
Mikä teitä kahta yhdistää? Sama musamaku? Sama harrastus? Jutelkaa kans teitä yhistävistä tekijöistä, asioista jotka on teille tärkeitä. Näin opitte tuntemaan toisenne entistä paremmin.
Tsemppiä!

Geek4ever

Poikaystäväni kanssa tutustuimme toisiimme paremmin viestitse.
Kysyimme aina vuorotellen toisiltamme jotain, esim. ”Mitä ajattelet juuri nyt?”
Tai: ”mikä on lempisarjasi Netflixissä?”
Tätä ei siis yhteisesti sovittu, vaan ensin toimen vain laittoi kysymyksen, johon toinen vastasi, kohta sieltä tuli kysymys takaisin.
Sitten se alkoi mennä siihen, että joskus klo. 22 aikaan laitettiin ”hyvää yötä ?” viestit, jonka jälkeen keskustelu jatkui vielä parhaillaan yli puolenyön..
Tämä oli se, miten itse sain pidettyä pitkälläkin välimatkalla yhteyttä häneen.
Olemme olleet yhdessä nyt yli vuoden ❤️
Tsemppiä sinulle ?

Vastaa aiheeseen: ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top