Siirry sisältöön
Poika 07

Oon siis rakastunu Patriootti Moriartyn Von Herderiin. Nimenomaan siis rakastunu. Lievempi ihastus on sitte Kuroshitsujin Grelliin. Tätä aiemmi oli Doctor Strange ja sit ihan pienenä Batman. Batman on kyllä vieläki siisti. Nii et oonko joku fiktiivisiin hahmoihin päin oleva homo?? En tajuu.

🌈Bag

Hei, Poika 07
Siis ömm kyl uskon et on olemssa joku fiktiivisiin hahmoihin liittyvä seksuaalisuus? Mua kiinnostaa et koetko siis ihan oikeisiinkin olemassa oleviin ihmisiin vastaavia tunteita vai koskeeko tunteet vain fiktiivisiä hahmoja?
Mutta on siis normaalia ihastua ja jopa rakastua fiktiivisiin henkilöihin. Itse tykkään monista fiktiivisistä hahmoista esim. Shoko Komista ja Najimi Osanasta. Olen itse tyttö ja pidän itseäni lesbona sillä tunnen ihan oikeita tyttöjä kohtaan tunteita mutta en lainkaan oikeita poikia kohtaan. Komi on tyttö ja se tietenkin vahvistaa sen että olen lesbo. Mutta useat fiktiiviset hahmot joihin olen ihastunut eivät ole tyttöjä. Kuten Najimi on esimerkiksi non-binary ja yksi ihastukseni Ken Kaneki on miesoletettu. Tämä kummastuttaa sillä miksi oikeat pojat tai muunsukupuoliset henkilöt eivät herätä minussa tunteita mutta fiktiiviset herättävät?
Vielä sellainen kysymys että (tää saattaa olla outo) että kun sanoit ihastuvasi ja rakstuvasi fiktiivisiin henkilöihin niin koetko heihin seksuaalisia tunteita? Esim kun/jos masturboit ajatteletko heitä? Tai ajatteletko heitä muuten seksuaalisessa mielessä?

Poeka08

Etpä oo ainoo.

JuStInCaSe

En tiedä, itse olen ollut ihastunut Jack Dawsoniin ja Jack Sparrowiin. Aika moni kyllä, minä myös. Ihan normaaliahan se on, en sinun asiastani tiedä että oletko fiktiivisiin hahmoihin päin oleva homo, ehkä olet tai ehkä muuten vaan olet ihastunut.
Vieläkin ’celebrity crush’ Johnny Depp, ei hän ole kuin sellaset vähän yli 40 vuotta minua vanhempi 🤭

🌈rainbow🌈

On varmaan normaalia.
Ei ole/en ole kuullut että olisi fiktiivisiin hahmoihin suuntautuva seksuaalinen suuntautuminen.
Joten et oikein voi auttaa. Mutta on ihan normaalia että välillä ”ihastuu” fiktivisiin hahmoihin.

öööööö

Ihan normaalia se on.
Ei se miusta tee homoks et tykkää samaa sukupuolta olevista fiktiivisistä hahmoista (jos on hetero irl).

Ite satun tykkäämään Din Djarinista (The Mandalorian). Tykkään hänesta kaikella tavalla :D

Poika 07

Kiitti vastauksista. Ja 🌈Bagille vastaus:
Joo ajattelen heitä ku masturboin. Mä luen myös näihi et muihinki hahmoihin liittyvää yaoita. En oo myöskää koskaa ihastunu tai rakastunu oikeisii ihmisii. Ken Kaneki on muute yks mun lempihahmoista :D Komi ja Najimi on myös iha ok hahmoja. Tiesiks muute et Kaneki ja Tōka on naimisis? (muistaakseni)

Sipsu🏳️‍🌈❤🔥

Ei oo outoa esim mäki esim kylo ren😅

Princette Sacha!☆

2002

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen fiktiivisiin hahmoihin??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top