Siirry sisältöön
Avuton

Tsau!

Meiä luokal on yks tyttö johon oon ihastunut. Oon usein huomannu itteni vilkuilevan sitä ja Sen mua.. Välil sit Sen kaveri vilkuilee mua myös. Ilmeisesti huomannu mun ja mun ihastuksen silmäpelin :/ ja se vaivaa mua et onko Sen kaveri vaa mustasukkanen vai. Ja sit kerran tunnilla mun ihastus oli kattellu mua jo moneen kertaan ja mun takana ja vieressä istucat pojat huomas sen ja sano siitä mut ei mulle. Sit toinen niistä pojista alki heti olla rasittava ja hölötti mulle jotai ääh.. No tällästä ja sit kerran toisella tunnilla taas toinen pojista oli ”ei mitää” ku kysyin et mitä ny,ku katoin mun ihastusta. Miten voin olla varma jos Se vaikka ois ihastunu myös muhun ja miten otan yhteyttä. Kiitos jo etukäteen!

Elisabeth00

Siis et voi olla varma ennen kuin kysyt. ;)
Kannattaa jutella sen kanssa, hymyillä sille jne. Tarinas perusteella tyttö VOI olla ihastunut suhun, mutta kysyisin sen kavereilta ensin sen mielipidettä susta.

Nimetön

Noh kannattaa mennä juttelemaan tälle tytölle ja tutustua paremmin, ja jossain vaiheessa kertoa tytölle tunteistasi tai osoittaa sen jotenkin vaikkapa antamalla suudelman suulle ja katsoa miten hän reagoi. Se vaatii paljon rohkeutta mutta ei kannata jättää tilaisuutta käyttämättä.
Itse suosittelen 1 vaihto ehtoa ettei tule väärin ymmärryksiä, itse olen yrittänyt 2 vaihto ehtoa ja se toimi mainiosti :D
Ihastuksen kaveri voi olla vain huomannut tai voi olla että hän on mustasukkainen.
Kannattaa tutustua Ihastukseesi ja kysyä asiasta että ”Onko ystäväsi huomannut minun tuijottavan sinua vai miksi hän katsoo minua”

Mustis

Olen niiiiin ihastunut meidän luokkalaisten poikaan. En tiiä mitä tehä kun huomaan sen välillä tuijottelevan mua tunneilla/välillä ja mäkin kyllä tuijottelen sitä välillä mutta aika varovasti… En tiedä pitäisikö minun kertoa se hänelle vai odotan jo että hän tekee aloitteen?
Olen siis 5lk.
Apua en tiedä mitä tehdä…

Viiu

Onko jollekin toiselle käynyt niin että on ”ehkä” ihastunut. Oon siis ehkä ihastunut mun yhtee kaveriin oon siis ollu ihastunut häneen jo aikaisemmin mut se oli vaa sellane 3lk ihihastuminen. Nyt ollaan kummiski 12v molemmat. Musta myös tuntuu että se vois olla ihastunut muhun istutaan vastapäätä koulus ja sit se välillä tuijottaa mua suoraa silmiin, sitten kummiski vältän katsetta ja vajoan penkiltä lattialle. Kertokaa et mitä pitäisi tehdä ja olen siis tyttö ja hän on poika. MUT PLIIS KERTOKAA!!!!

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen ja sen ongelmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top