Ihastuminen/kiinnostus/rakastuminen pelottaa

Vxnla

Moi..
Oon siis 16, tammikuus 17v tyttö ja opiskelen lähihoitajan alaa. Oon kiinnostunu yhestä pojasta joka on mun kaa samalla luokalla ja samassa kaveriporukassa. Mua pelottaa ajatus siintä, että oon kiinnostunu siintä ja että saatan ihastua/rakastua. Mulla on oli tyttöystävä joho rakastuin, mutta me erottii joka on jättäny jälkensä muhu. Olin siis sillä hetkel osastol mielenterveys ja itsetuhosuude takia ja hän oli ainoo jolle pystyin puhuu asioistani vapaasti, ilma et tuntu et aiheuta harmii hänel.

En oo kiinnostunu/ihastunu/rakastunu kehenkää 8lk jälkee, jote ajatus pelottaa ihan hirveästi siintä, että saatan olla kiinnostunu meijä luoka pojasta. En myöskään tiedä miten olla. Ainakun hän hymyilee minulle tulee siint hyvä fiilis. Ajatuski ihastumisest/rakastumisest pelottaa..
Hän on siis hyvää seuraa, meidän kaveriporukan aurinko (kirjaimellisesti, sillä hän on melkein aina positiivinen ja heittää samanlaista läppää mitä minäkin heitän), sosiaalinen, ystävällinen, ymmärtää jos en jaksa olla sosiaalinen sillä hetkellä ja ei käytä päihteitä, mikä on positiivinen asia sillä olen sellainen ihminen joka lähtee melkein kaikkeen mukaan, jos joku kysyy/tarjoaa.

Anteeks et tää oli näin pitkä, avaudun ihan liian helposti. Toivottavast joku pystyis auttamaa..

05/16v poika

Kysymys kuuluu, miksi sä et haluaisi olla ihastunut häneen?

Vxnla

Koska mua pelottaa ajatus siint et saattasi ns. Jäädä koukkuu häneen.

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen/kiinnostus/rakastuminen pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.