Siirry sisältöön
Pikku Puro

Hejsan. Elikkäs teen aina asioista itselleni ongelmia. Noin 4 viikkoa sitten huomasin olevani ihastunut erääseen joka on minua 4 vuotta vanhempi. Henkilö toimii koulussamme sijaisena. Ystäväni tuntevat hänet, mutta minä en – hän ei ole ollut opettamassa luokkaani- Tyyppi on ollut koulussamme töissä koko syksyn, mutta huomasin hänet kunnolla vasta vähän aikaan sitten. Ei ihastumisessa mitään pahaa olisi, jos se olisi helpompaa. Ensimmäisinä viikkoina en saanut typpiä pois päästäni, olin hurmioissani hänestä. Nyt oloni on suht surkea, kun yritän olla pitämättä hänestä. Minua vain ärsyttää kun eräs minua vuoden nuorempi tyttö on niin hyvää kaveria sijaisen kanssa.- Tyyppi on toimunut tytön luokan sijaisena ja he tuntevat sitä kautta-
Ja minua ärsyttää kun ärsyynnyn tuollaisesta. En pidä ihastumisesta jos se on näin saakelin hankalaa.
Miten pääsen eroon ihastuksesta? Miten voin olla ajattelematta ja katsomatta sitä tyyppiä?
Kismittää.

Nimetön

Jee, samasta aiheesta voi näköjään olla montaa mieltä :D
Mie olin viime vuonna toivottoman ihastunut varmaan kakskyt vuotta itteeni vanhempaan opettajaan. :D Mutta, en kyllä ymmärrä miks sun pitäis päästä eroon ihastuksesta. Mutta jos haluut, niin koita keksiä joku muu johon voit tunteita kohdistaa. Toimi ainakin mulla (:

Never my life time, someone like U<3

Jooh… No itsekkin olen tällä hetkellä ihastunut itseäni 4vuotta vanhempaan poikaan.. Se on tosi hankalaa kun on kumminki iso ikäero ja vanhemmat painostaa ettei sää olla itteään montaa vuotta vanhempi. No se ei ookkaan niistä kiinni! Yritän kumminki tällä hetkellä päästä pois tunteista mutta ei meinaa onnistua… Ajattelin vain ilmoittaa ettet ole yksin:)

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen on hankalaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top